fbpx

Trippel sølvplass til Ilebrekke

Radio Rjukan12. mars 20163min
telmark-wc2016_5f2e

Siste dag av verdenscupen på Rjukan holdt samme standard som de andre dagene. Blå himmel, strålende sol og et ivrig publikum lagde en fantastisk atmosfære for utøverne som konkurrerte i parallell. 

""Mathilde Olsen Ilebrekke ble beste norske med en andreplass, hennes tredje på tre dager på Rjukan. 

 – Jeg er veldig godt fornøyd med trippel andreplass på Rjukan. På begge sprintene var jeg nær Amelie, men i dag var jeg lenger unna å matche henne i finalen i parallell. Foran verdenscupfinalen neste uke skal jeg fortsette med den gode kjøringa jeg har vist på hjemmebane, men jeg skal også terpe på detaljer i skøytedelen, sier en fornøyd Ilebrekke.

Trym Nygaard Løken ble beste norske av herrene på en fjerdeplass. Et lite feilskjær i bronsefinalen kostet han verdifull tid i duellen mot sveitsiske Nicolas Michel. 

På mandag reiser de norske utøverne til Mürren i Sveits for den aller siste verdenscuprunden. Etter mye god kjøring på hjemmebane, håper de nå at sesongens første verdenscupseier kanskje kan komme i WC-finalen.
Norges beste på kvinnesiden, Mathilde Olsen Ilebrekke, har tatt 12 pallplasser så langt i sesongen, men har ikke tatt steget opp på toppen. Hun var nærmere enn noen gang på Rjukan og hjemmebane denne helgen, og det er knyttet stor spenning til om hun kan slå suverene Amelie Reymond på hennes hjemmebane i finalen. 

Rjukanresultater i World Cup

Foto: World Cup og Norges Skiforbund

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia