fbpx

Rjukan vant 29-25 mot topplag

Radio Rjukan12. mars 20166min
handb-rj-tjolling-2016-9_e8fa

""Rjukan åpnet sterkt, og hadde 3-0 før bortelaget, andrelaget på tabellenTjølling 2, hadde fått sukk for seg. Da hadde Rjukan unge keeper Espen Sandengen reddet de tre første skuddene fra bortelaget, og kampen så ut som om den skulle bli envegskjøring.
Slik var det imidlertid ikke.
Espen Smørvik måtte ut med skade som tydeligvis var veldig vond og
Tjølling 2 fra Larvik-traktene hadde naturligvis mer i ermet, og spiste seg inn på Rjukan sakte men sikkert.
Tjølling 2 er ikke et topplag i avdelingen uten grunn, og spilte bedre desto yngre spillere de sendte på banen, og etterhvert var de oppe på 9-9.
""Og de ga seg ikke før de hadde tremålsledelse, som Rjukan klarte å redusere til 13-15 ved pause.

""Etter pause kom Rjukans veterankeeper Knut Aas inn, og i likhet med Sandengens stening av målet i starten på 1. omgang, gjorde Aas det samme i andre. Rjukan hentet opp, og gikk forbi, og var oppe på 24-18 før bortelaget igjen fant tonen.
da hadde Rjukan fått etablert spillet sitt, og de yngre spillerne hos Rjukan begynte å vise seg fram for alvor, og ble toneangivende.
Med Daniel Falck og Markus Herzeth Andersen i spissen kunne gamlegutta puste ut litt, for Rjukan hadde kontroll. Riktigok var Tjølling 2 oppe bare 3 mål bak, men snart var det fem igjen.

Rjukan vant fortjent 29-25, etter å ha vunnet andreomgang 16-10. Dagens mann var nok Knut Aas med sine mange redninger i andre omgang, men Rjukans unge spillere har for alvor begynt å markere seg til stor glede for gamleguraa, som fortsatt henger godt med.
""Rjukan hoppet dermed hele 4 plasser på tabellen, og er nå oppe på 4.plass.

Årets sesong er todelt, etter samling av øvre og nedre del på tabellen hver for seg fra jul. Rjukan har fire kamper igjen i vårsesongen, hvorav tre av dem er på hjemmebane.