fbpx

Norsk andre- og sjetteplass på sprinten

Radio Rjukan12. mars 20164min
telemark-sivertholenett_887a

Alt lå til rette for en fantastisk dag under verdenscupen på Rjukan, med strålende sol og flotte forhold. 

Sivert Hole fra Åndalsnes IF ble beste norske av herrene og kjørte inn til karrierebeste med sin sjette plass. Han klatret fire plasser fra første omgang, og leverte solid kjøring i den siste omgangen. 

 – Det var gøy å kjøre i dag og det er utrolig artig med karrierebeste. Jeg er fornøyd med kjøringen og spesielt med andre omgangen, den var veldig bra.  Jeg lå på en 10.plass etter første omgang er så klart kjempe fornøyd med å klatre fire plasser, sier Hole. 

Mathilde Olsen Ilebrekke tok nok en pallplass i kvinneklassen, en noe overraskende som så. Ilebrekke hektet i en port etter hoppet og ble forstyrret i kjøringen. Likevel hadde hun levert solid kjøring før hoppet og skøytet alt hun hadde inn til mål. Det holdt til beste tid fram til suverene Amelie Reymond kom. 

 – Jeg er veldig fornøyd med en andreplass i dag. Noe overrasket etter å ha hektet i den porten etter hoppet. Jeg fikk en rotasjon, og er heldig som holdt meg oppe å kunne fortsette kjøringen. Heldigvis hadde jeg kjørt godt før hoppet, og er kjempefornøyd med nok en pallplass, sier Ilebrekke. 

I kveld er det klart for team parallell, hvor lagene består av to gutter og en jente. Mathilde Olsen Ilebrekke, Ådne Kristenstuen og Trym Nygaard Løken utgjør det norske laget.

Lørdagen ventes supervær, og mye tilskuere i bakken.

Fulle resultatlister fra sprint:

Kvinner

Herrer

Foto: Norges Skifotbund
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia