fbpx

Alicia Vikander dro fra Rjukan

Radio Rjukan13. mars 20166min
licia-vikander_a2f9

""Michael Fassbender har ikke kjedet seg mellom alle takes i "The Snowman". Hver dag etter opptak har nemlig hans kjære Alicia Vikander venet på ham i en leilighet på Rjukan.Vikander nylig kom inn i det høythengende Oscar-selskap etter at hun fikk Oscar for beste kvinnelige birolle i "The Danish Girl"/"Den danske piken".
Da var kjæresten Michael Fassbender den første til å gratulere i storslåtte Dolby Theater, før hun gikk opp for å hente den tunge statuetten.
Her sier Alicia Vikander litt om filmen etter overrekkelsen.

Nå har Alicia Vikander vært i Tinn så lenge at hun burde hatt en rolle i filmen Snømannen. Siden hun er en av de største stjerneskuddene på Hollywood-himmelen og i tillegg svensk, skulle det neste undre oss om Tomas Alfredson ikke har klart å """lure" henne med i en birolle, selv om sannsynligheten er at hun har vært her først og fremst på grunn av Michael Fassbender.
– Jeg kan bekreftet at hun ikke har en rolle i filmen, sier Snømannens publisist Sasha Gibson til Radio Rjukan.
– Jeg vet ikke hva hun har gjort på Rjukan så lenge, så det vil jeg ikke uttale meg om, men jeg kan definitivt bekrefte at hun ikke står på skuespillerlista så langt jeg vet, sier Gibson, som burde vite. Så det ble da altså bare med spekulasjonene.

Det som i alle fall er bekreftet er at Vikander har vært på Rjukan i halvannen uke, og at hun dro fra en leilighet i Rjukan sentrum mandag. Da skal hun ha dratt rett til Gardermoen for å fly ut av landet.

Filmselskapet har leid leiligheten midt i Rjukan sentrum for Michael Fassbender, som har disponert den som sin egen under filminnspillingen. Her har de begge kommet og gått svært anonymt og uforstyrret i sine uker på Rjukan.

Via personer som har vært i kontakt med dem under oppholdet på Rjukan kan vi fortelle at de er svært fornøyd med sine dager på Rjukan. De har vært takknemlige over at de har kunnet bevege seg uforstyrret rundt i bybildet uten å bli plaget av for mye oppstyr rundt sitt opphold. 
De har kunnet slappe av som privatpersoner, og de synes folk på Rjukan ""er svært imøtekommende, åpne og hyggelige.
Selv om noen må ha kjent dem igjen, er det ingen som har plaget dem med spesiell uønsket oppmerksomhet.

Det siste er noe som bekreftes også av crewet som har tilbrakt tid i Tinn de siste ukene. De har rett og slett ikke opplevd maken. Rjukan og Tinn er et sted de føler seg svært velkomne.

Igår fikk Radio Rjukan endelig se Michael Fassbender fotografert i samtale med regissør Tomas Alfredson, som også er svært fornøyd med dagene i Tinn. Nettopp derfor er mer av filmen også spilt inn her enn det som opprinnelig var tenkt. Manus i filmen er endret litt i takt med innspillingen og mulighetene som har oppstått.#TheSnowman #visitRjukan @Rjukan @Gaustatoppen
#Fassbender #aliciavikander
 
Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia