fbpx

Høstmessa på Gaustablikk Skisenter 6. oktober

Radio Rjukan3. oktober 20184min
hostmesse_d2cb

Lørdag 6. oktober blir det ny Høstmesse på Gaustablikk Skisenter med presentasjon av lokalt næringsliv. Det er blitt en tradisjon i Tinn, der hyttefolk og lokalt næringsliv setter hverandre i fokus er populært fra begge sider. 

Messen vil være åpen fra kl. 11-15. Det vil bli stands utendørs og innendørs.

Vi kan glede oss til besøk av You & Me, Rjukan Klatrepark, Carlsen Fritzøe, Aktiv Tinn/Vinje, Sult Compagniet, Hårgalleriet, -Tinn Sparebank, Gaustatoppen booking, Møbelringen, Monter Rjukan, Vestfjordalens Konditori.

Utenfor messa vil du finne Haugen Treindustri, Kari Nilsen, Trevor Dowe, Erlend Larsen, Oddvar Øvsterud med flere. Klar for en god handel?

Ta gjerne med barna, kanskje Gaustakongen kommer på besøk?

Nok en gang er lokalt næringsliv invitert til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppen-området og andre steder i kommunen. 

 – Høstmessens formål er å gi lokalt næringsliv mulighet til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppenområdet og andre steder i kommunen, sier Renée Fjellerud fra VisitRjukan. 

– Tilbakemeldingene fra tidligere utstillere er meget positive. Dette er en mulighet til å vise hva vi kan tilby i nærområdet. Derfor inviteres store og små aktører i forkant til å delta med en stand, sier Fjellerud.

– Dette er en gylden mulighet for både fastboende og hyttefolket til å bli bedre kjent med tilbydere av lokale varer og tjenester, forteller Fjellerud, som håper det blir folksomt på messa lørdag.

Butikkene og bedriftene holder stands som er på cirka 10 kvadratmeter, og skisenteret holder kaffebaren åpen. Det er også satset mer på matservering enn det har vært tidligere.

Man har spredd nyhetsbrev, noe som blant annet distribueres via hytteforeningenes mailinglister og oppslag i Gaustablikkomrtådet,  RA's hytteavis og de ulike aktørenes nettsider, slik at man også når potensielle hyttekjøpere. Facebook brukes også flittig. 
– Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Fjellrud, som likevel inviterer både hyttefolk og fastboende til å komme. Og selvsagt håper vi at også at alle sprer det blant sine kontakter, sier Fjellerud.
Foto: VisitRjukan

Linker:
Om messa på visitRjukan
Messas facebookarrangement

Foto: VisitRjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia