fbpx

Spennende og variert kino-oktober

Radio Rjukan4. oktober 201814min
en-affare_0857

Verdensteatreret Rjukan Kino viser mye film i en spennende filmhøst og her kan du se det som foreløpig er klart, og beskrivelser hentet fra filmweb.no!

Venom (Fra fredag 5.oktober)
Journalisten Eddie Brock (Tom Hardy) er på sporet av en stor nyhetssak om en organisasjon som utfører genmodifiserte eksperimenter på mennesker. Ved et uhell blir han infisert av en symbiote, som tar over kroppen hans og gir ham overmenneskelige krefter. Symbioten har også sin egen vilje, og den er ikke redd for å skade dem som står i veien. Venom er født.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!)
 

Smallfoot (Fra fredag 5. oktober)
Migo er en Yeti som aner ingen fred og fare når et fly plutselig styrter inn i fjellet, og han oppdager noe han trodde ikke eksisterte – et menneske. Nå må han overbevise de andre. Nyhetene av denne smallfoot'en vil gir ham berømmelse og en sjanse med drømmenes jente. Dette skaper også uro for det lille beskjedne Yeti samfunnet over hva som ellers kan være der ute i den store verden utenfor deres snødekte landsby.​

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!)

Én affære (Fra søndag 7. oktober)
Når den tidligere turneren Anita (Andrea Bræin Hovig) får jobb som gymlærer på en skole i et velstående strøk av Oslo, tar det ikke lang tid før eleven Markus (Tarjei Sandvik Moe) legger an på henne. Tiltrekningen er gjensidig, og etterhvert innleder hun og den usedvanlig selvsikre tenåringen et seksuelt forhold. Anita er fullt klar over at hun setter både jobben og ekteskapet på spill, men forholdet til eleven blir raskt en besettelse hun hverken ønsker eller makter å kontrollere.​

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

For vi er gutta (Fortsetter på kino 8. oktober)
Bli med inn i øvingslokalet og se hva gutta driver med når ingen kvinner er til stede
M annskoret har fått sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Black Sabbath foran 10.000 mennesker. Men på bakrommet er det trøbbel: Én av gutta i koret har kort tid igjen å leve og rekker kanskje ikke den store konserten.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

Månelyst i Flåklypa (Ekstraforestillinger kommer denne uka!)
Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen.​

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

A star is born (Fra 12. oktober)
I "A Star is born" møter vi Bradley Cooper som spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg. Hun har nettopp gitt opp drømmen sin om å bli stor artist, helt til Jack fører henne inn i rampelyset igjen. Men når karrieren til Ally tar av, så bryter den personlige siden av forholdet deres sammen og Jack kjemper samtidig en kamp med sine egne indre demoner.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

First man (Fra 12. oktober)
Historien om astronauten Neil Armstrong og den legendariske romferden som førte til at han 20. juli 1969 ble første mann som satte sin fot på månen. Du møter Ryan Gosling, Jon Bernthal, Claire Foy i hovedrollene. Regi ved La La Land-skaperen, Damien Chazelle.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

Bad Times at the El Royale​ (Fra 19. oktober)
Syv fremmede, hver med sin mørke hemmelighet de ønsker å begrave, møtes ved Lake Tahoes El Royal – et slitent hotell med en mørk fortid. I løpet av en skjebnesvanger natt vil alle få en mulighet for tilgivelse for sine synder – før alt går til helvete. Du møter Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Lewis Pullmann og Cailee Spaeny i de viktigste rollene. Fra regissøren av Cabin in the Woods, Drew Goddard.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

KuToppen
Klara er en ung bykalv med en drøm om å bli stor stjerne. En dag mottar hun et brev fra faren sin, oksen Mosk, som hun ikke har sett på mange år. Mosk vil at hun skal besøke han på gården hans, Kutoppen, til sommeren. Moren til Klara har fortalt at Mosk er en stor rockestjerne og nå har Klara endelig muligheten til å bli kjent med han, overbevist om at han vil ha trua på at hun kan bli like stor stjerne som ham. Men overraskelsen er imidlertid stor når Klara kommer til KuToppen og oppdager at faren Mosk ikke er en rockestjerne.​

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

Halloween (Fra 26. oktober)
Laurie Strode må ta opp kampen med Michael Myers en siste gang, etter at hun så vidt unnslapp det blodige mordtoktet hans på Halloween 40 år tidligere. Filmen, som har fått kjempekritikker, vises også som nattkino klokka 01.00 lørdag 3. november (natt til søndag 4. november) under Den Store Kinodagen.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

Mordene i Kongo (Fra 26. oktober)
Våren 2009 krysser de to nordmennene Joshua French og Tjostolv Moland grensen til Øst-Kongo. Få dager seinere spres nyheten om at deres innleide sjåfør er funnet drept. Etter flere netter på flukt i den mektige kongolesiske jungelen, pågripes de to og dømmes til døden.
Når Tjostolv Moland etter fire lange år i fengsel blir funnet død på cella, mistenkes Joshua French for drapet på sin beste venn. I møte med den nedbrutte Joshua French tar filmen oss med på en reise tilbake til en gåte som har vært gjenstand for alle slags spekulasjoner. Kjent som 'Kongosaken' utvikler de skjebnesvangre hendelsene i Kongos jungel seg til en politisk og diplomatisk betent symbolsak som lenge synes uløselig. Regi: Marius Holst

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

Nøtteknekkeren og de fire kongerikene (Fra 31. oktober)
Alt Clara ønsker seg er en veldig spesiell nøkkel som kan åpne en eske med en uvurderlig gave. En gylden tråd leder henne til den ettertraktede nøkkelen, som så forsvinner inn i en underlig og mystisk parallell verden.D er møter Clara soldaten Phillip, flere mus og kongelige som regjerer over tre ulike verdener; Land of Snowflakes, Land of Flowers og Land of Sweets. For å få tak i nøkkelen må Clara og Philip reise til den skremmende fjerde verden som styres av tyrannen Mother Ginger.
I rollene: Mackenzie Foy, Morgan Freeman, Helen Mirren og Kiera Knightley. Regissert av Lasse Hallström.

Trailer: (Saken fortsetter under videoen!) 

Slik ser det ut i oktober. Noen overraskelser kan komme, men dette er de sikre premierene!

Det som kan komme i tillegg er kanskje denne fra 26. oktober, fortsettelsen av Mannen som hatet kvinner.
The Girl in the Spider's Web
Fortiden glemmer aldri. Lisbeth Salander er tilbake på kinolerretet i en ny, spennende thriller.
Den unge datahackeren Lisbeth Salander og journalisten Mikael Blomkvist vikles inn i et nett av spioner, cyberkriminelle og korrupte statsmenn. Claire Foy har overtatt som Lisberth Salander i regi av Fede Alvarez​ (Don't Breathe, Evil Dead.)

Trailer:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia