fbpx

Stor Snømannen-førpremiere og stort forhåndssalg

Radio Rjukan11. oktober 20175min
snomannenforprem-1_8a49

""Det var laget en flott ramme om førpremieren onsdag, med rød løper, fotovegg og kiosksalg, the Snowman ble vist i friluft onsdag. Regnet stoppet like før, og holdt seg unna, til stor ergrelse for minst 100 som ikke møtte og benyttet billetten de hadde forhåndskjøpt – sikkert i frykt for en vår affære.

Det var en svært spent atmosfære og følk kom godt kledd og klare for noe spesielt. Dagens konferansier var Knut Erik Jacobsen med humor og varme, før agitato fikk synge og ordføreren fikk tale.
Det ble en av hans mest bevingede, der han rent ut sa at han var stolt over at Rjukan igjen hadde gjort det umulige mulig.
Snurr film, sa Jacobsen, og dermed ble lyset slått av og lyde og bilde overtok på den 9 x 17 meter store skjermen,
med hilsen fra regissør Alfredson som ble sittende tåkefast i Oslo, og fikk ikke helikoptertur til Rjukan, og en hilsen ""fra Michael Fassbender fra Miami, der han spiller inn ny film.

Så fikk vi også se at Rjkan ble nevnt (bildet), da filmens ahndling drar seg til, og en bil er på vei mot "Rjukan. 2421" som de sier.

Adm. dir. i Hydro Energi Pål Thorud hadde før det fått vist en forfilm som Hydro Energi skulle bruke i markedsføringen.

Ny mulighet til å se filmen er på ordinær premiere fra fredag, lørdag og søndag kveld.
Endel billetter er solgt til fredagen allerede.

Storfilmen basert på Jo Nesbøs bestselger kan også bli en storselger på kino. De første mindre fordelaktige anmeldelsene har hatt fint lite å si for billettsalget til filmen, ifølge kinodirektørene i tre av landets største kinobyer.
Det viser nemlig usedvanlig godt forhåndssalg ifølge Dagens Næringsliv.

""– Vi har solgt 16.000 billetter hittil. Av disse er i overkant av 12.000 billetter solgt i Oslo, sier direktør Jannicke Haugen i Nordisk Film Kino, Norges største kinokjede med over 20 kinoer i 14 byer.
I Oslo settes det opp 27 visninger på premieredatoen fredag, fra klokken ti om morgenen til klokken 23 på kvelden. Flere av visningene er nær utsolgt. Haugen beskriver etterspørselen som veldig god.
– Kombinasjonen Jo Nesbø, Hollywood-stjerner og innspilling i Norge vekker åpenbart en god del interesse.

Administrerende direktør Elisabeth Halvorsen i Bergen kino melder også om et sjeldent godt billettsalg på den andre siden av landet.
– Vi har solgt 4000 billetter så langt. Det er ikke mange filmer vi har et så høyt forsalg til, sier Halvorsen.

Bergen kino har solgt ut to utendørs førpremierer på Fløyen onsdag og torsdag.

I Trondheim er filmen satt opp med 21 visninger på premieredagen, og har solgt flere billetter på forhånd enn den nye «Star Wars»-filmen, som kommer i desember.

– Det er med andre ord bra forhåndssalg, sier administrerende direktør Arild Kalkvik i Trondheim Kino.

Les hele saken om bilettsalget i DN

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia