fbpx

Se Tinn Soul Childrens musikkvideo Rjukan City

Radio Rjukan11. januar 20173min
tinn-soul-children2_fd90

Inspirert av Oslo Soul Teens sin musikkvideo "My own City" har Tinn Soul Children våren 2016 spilt inn en nyskrevet låt av Knut Nyheim og Alan Reese som heter "Rjukan City".

– Ettersom Rjukan nå er på verdensarvlisten sammen med Notodden syntes vi i kirken det var en spennende idé å løfte frem flere at Tinns flotte turistdestinasjoner med ungdommer fra Tinn Soul Children i spissen. Vi har lagt ned mye ""tid og arbeid i dette prosjektet, og har hatt et godt samarbeid med VisitRjukan og lokale profesjonelle krefter, sier korleder og soknediakon Silje Sjøtveit til Radio Rjukan.

– Ballettpedagog og koreograf Mette Alvestad har laget bevegelser og dans, musiker Knut Nyheim har skrevet melodien og spilt inn sangen med koret i et studio som ble rigget til på Skirve Fjellkyrkje våren 2016. Torbjørn Anderson, som tidligere jobbet i NRK, og Arild Nielsen har filmet med dronevideo, og det har blitt virkelig flott ,sier Sjøtveit.

– Flere lokale turistdestinasjoner har sponset prosjektet, så vi ser opptak av koret syngende på Rjukan Admini, Rjukanbanen, Krossobanen, Rjukan torg, Rjukan kirke, Snutebussen til Tinn Billag, Vemork, i lys av solspeilet og ikke minst dansende på Gaustatoppen, med andre ord skikkelig Rjukan-reklame, forteller Sjøtveit.

Musikkvideoen ble vist på Rjukan kino onsdag 11.januar, og etter visningen ble musikkvideoen bli lagt ut på sosiale medier, youtube, og på lokale nettsteder som VisitRjukan, Kirken i Tinn, VisitTelemark, og da også på radiorjukan.no.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia