fbpx

RjukanRock15 også med The Rainmakers

Radio Rjukan8. januar 20156min
rainmakers-til-rjukanrock_c1ab

The Rainmakers slapp ihelga nyheten, samtidig som lokalpressen, om at de spiller som siste band ut Rjukan Rockfestival lørdag 13. juni, etter at Seigmen har gjort sitt show. Det garanterer altså en grand finale årets show i Tveitoparken, og for den 16. Rjukan Rockfestival.

The Rainmakers har en stor fanbase i Norge, og har offentliggjort at Rjukan er første offentliggjorte stopp på en turné i Europa, der det kanskje også blir andre show i norge. Festivalsjef Morten Engh er i midlertid svært begeistret for å ha fått booket bandet til en perfekt avslutningskonsert på festivalen.

Seigmen er en annen stor booking for Rjukan Rockfestival. En drømmeboking av nok et band som var oppløst, men som publikum nærmest forlangte å få tilbake. Nå er det ganske sikkert at Seigmen vil få mange til å dra til Rjukan Rockfdestival for å få med seg den legendariske stemningen gothrockbandet kan lage, med norske allsangtekster.
Bandet gir ut ny skive i april, og vil være hyperaktuelle når des tår på scenen i Tveitoparken 2015.

Åge Aleksandersen & Sambandet er den tredje drømmebokkingen til festivalgeneral Morten Engh denne sesongen. Fredagen vil gi en Åge-konsert på minst to timer, og da bør liten og stor komme seg ut på konsert i Tveitoparken. Åge kommer til å dra en totimers ønskekonsert av den store hitkatalogen sin.

Før det har Jaa9 & OnklP dratt igang et rapshow som også er en drømmebooking, og siden fredagen har aldergrense på 9. klasse, blir det manger som får oppleve den legendariske norske rapgruppa sikkert for første gang. Det blir nok ikke få som "Glir forbi" scenen på "Fredag" i Tveitoparken. Kanskje  tilogmed noen "Partysvensker" bli rmed å lage "Party" i Tveitoparken den dagen? Ganske sikkert! "Sjåre brymæ"!
Og da har vi snart tatt "Dag for dag", for det er klart at Backstreet Girls vil avslutte fredagen med et heftig 30-års jubileumsshow, 15 år etter at de sist var på Rjukan Rockfestival, da på Skyline.
Det blir heftig boogie 'n' roll fra Norges svar på AC/DC.

Det er også klart at Jam Rakta fra Bergen, med en tidligere rjukankar i spissen for en heftig rockutblåsning som en innledning på festivaldagen, innenfor en rockgenre som er rett i hjerterota på festivalsjefen. 
– Det er bare å skaffe seg billetter. De ligger ute på visitrjukan.com, og på nett, sier Engh.

– Dett eblir en alle tiders festival, og da håper vi at folk tropper opp og synes det samme, sier Engh!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia