fbpx

Purpurfargen i musical-innspilling

Radio Rjukan25. januar 20242min
The-Color-Purple-2023

Nå kan du få med deg en gripende ny versjon av den store Speilbergklassikeren «Purpurfargen», eller «The Color Purple» som den het originalt, noe som også er navnet på den ny filmen, også i Norge. filmen som er nominert til én Oscar og to Golden Globe-priser, er blitt til ikke minst med engasjementet til talkshow-dronningen Oprah Winfrey som er produsent gjennom hennes Harpo Films og er også skuespiller i filmen.

Filmen som handler om tre søstre med et uknuselig bånd og er basert på romanen av Alice Walker og det som ble scenemusikalen av Marsha Norman. Sistnevnte ble nominert til hele 10 Tony-priser da den ble satt opp for første gang i 2006. Det er Warner Bros. Pictures som står bak nytolkningen av filmklassikeren som her blir regissert av Blitz Bazawule («Black Is King») og medprodusent til Oprah Winfrey er Steven Spielberg, Scott Sanders og Quincy Jones.

Filmen settes opp på Rjukan første gang tirsdag kveld, og torsdag settes den opp som strikkekino, før det settes opp en ordinær forestilling søndag kveld.

Casten i den nye «The Color Purple» inkluderer Taraji P. Henson («Hidden Figures»), Danielle Brooks («Orange Is the New Black»), Colman Domingo («Ma Rainey’s Black Bottom»), Corey Hawkins («In the Heights»), H.E.R. («Judas and the Black Messiah»), Halle Bailey («The Little Mermaid»), Aunjanue Ellis-Taylor («King Richard»), og Fantasia Barrino i hennes spillefilmdebut.
Scenemusikalen har musikk og tekst av Brenda Russell, Allee Willis og Stephen Bray.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia