fbpx

Gullberg lanserer video med tinndølhjelp

Radio Rjukan20. oktober 20173min
gullberg-foto-cecilie-rundgren_35c8

To tinndøler har vært med å produsere og lage videoen og singlen Tåkedis med folktronika-artisten Gullberg. Videoen har premiere idag.
Halvor Rollag fra Mæl er bassist for Gullberg, og har mikset låta og co-produsert videoen sammen med sin gamle klassekamerat og fellow tinndøl Thorstein Ensrud. 

Under artistnavnet Gullberg utgir låtskriver Karoline Gullberg egne sanger. Hun blander folkemusikk og elektronika, og kaller det folktronika, og har tinndøler med på laget.

Her kan du se den nye videoen: (Saken fortsetter under videoen.)

 

Gullberg er kjent for sin klokkeklare og folkemusikkinspirerte stemme. Hun synger blant annet introen til Robinsonekspedisjonen vinter og har koret for artister som Kaveh og Philco Fiction. Men ikke la deg lure av smilet og de søte krøllene, hun har en indre hulder i seg som brøler og spiller håndtromme, heter det i pressematerialet til Gullberg.
18. november kan du høre Gullberg live påMono i Oslo.

Videoen er laga i samarbeid med Revers Produksjon, Silje Kleven og Solveig Bakken. På trommer er det Lars Fremmerlid og så er det Halvor Rollag på bass.
Når vi tar en prat med ham, finner ut at han ikke bare er bassist, men er dypt involvert i prosjektet.
Rollager co-produsent og har miksa denne låta som er første fra et nytt plateprosjekt.
En skive er visst i planleggingsfasen, men der er ikke noe konkret ennå.

Halvor Rollag er godt etablert som artist og musiker, og har vært involvert med mange i Oslos musikkliv. Vi kjenner ham blant annet fra Chemical Music og som bassist for Nico & Vinz. I fjor fikk Halvor Rockeprisen 2017 av Rjukan Rockfestival. 
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia