fbpx

TV-aksjonen trenger flere bøssebærere

Radio Rjukan20. oktober 20173min
tv-aksjonen2017_8e03

Statsministeren overrasket stort da hun dukket opp som hemmelig lærervikar på Refstad skole. Klasse 6A ante ingenting om at de skulle få selveste Erna Solberg som lærer en tirsdags formiddag. Da døren til ""klasserommet gikk opp hørtes et gisp gjennom rommet.

På Rjukan er det første året at Åshild Langeland har jobben med å koordinere TV-aksjonen i sin nye jobb som sjef for det frivillige Tinn, og markerer det med UNICEF-banner på sin facebookprofil (bildet).

Og som vanlig er det litt for få som har meld seg til å gå på Rjukan.
Det mangler ca 15 bøssebærere, og man håper at det melder seg noen til. Jobben foregår fra 14-15 tida søndag, med oppmøte i Bibliotekkjelleren.

Varaordfører Sanja Pasovic er fungerende ordfører denne uka, og kommer med egne oppfordringer på facebook.
– Som fungerende ordfører under TV-aksjonen NRK 2017 i Tinn, oppfordrer jeg alle til å bidra førstkommende søndag, sier Pasovic.
Hun er sterk supporter av både TV-aksjonen og ikke minst mottaker UNICEF. I år går pengene til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Aksjonen har fått navnet "Følg et barn til skolen".
– Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan, sier Sanja, som oppfordrer folk til å gi så det monner.

– Og så oppfordrer jeg folk til å gå, spesielt på Rjukan, der det ofte mangler bøssebærere. Møt opp i bibliotekkjelleren, er oppfordringen fra fungerende ordfører.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia