fbpx

TB Bil solgt til Rjukan Bil AS når Tor Bjarne gir seg

Radio Rjukan27. desember 20166min
img_1535_0b78

Alle er på fornavn med Tor Bjarne, og så het nå også bilverkstedet TB Bil AS. Da Tor Bjarne starta helt for seg sjøl for 17 år siden var det naturlig at navnet ble TB Bil.
Men nå er den sagaen over. Tor Bjarne Kittelsen vil over i pensjonistenes rekker, selv om han bare er i sitt 63. år. Han har kontrakt på lokalene ut 2018, men når Rjukan bil kom med henvendelsen var han ikke i tvil.
""– Jeg er blitt 63 år, og det blir verre og verre å følge med på, skal jeg love. Det er ikke greit å følfge med på alt som skjer av nyer ting, så nå følte jeg tida var inne.
Det har jo vært kjent at jeg ville gi meg snart, og da Rjukan Bil kom med tilbudet, slo jeg til på det, og gir meg allerede nå til jul, sier Tor Bjarne, som ser fram til å gjøre seg ferdig til jul. 20. desember er siste dag han har tatt inn kundebestillinger, og 22. desember regner han med å ha gjort seg ferdig til jul og med det hele.

– Rjukan Bil kom og ville kjøpe det nå, og da blir det slik. De overtar nå før jul, og henter og demonterer utstyr og det hele, så de tar hele jobben, heldigvis. En fin avtale, sier Tor Bjarne, og smiler med visshet om at det blir en rolig jule- og nyttårsfeiring i år. 
Lokalene mellom Scana Skarpenord og Bilfinger Industrial Services i Rjukan Næringspark blir dermed etter alt å dømme ledige til annen type drift snart. Han synes imidlertid det er leit at Rjukan får et bilverksted mindre.
– Det er litt leit, men det var ingen andre som signaliserte at de ville overta, så da blei det slik.

""Nå blir kundedatabasen overført til Rjukan Bil på Mæland (bildet t.h.), og de har allerede sendt en velkomstmelding til de som nå må bytte verksted., med beskjed om at de er velkomne for en serviceprat.
– Det er litt synd at det blir et verksted mindre i byen, men Rjukan Bil blir jo styrket av det, sier Tor Bjarne, som fortsatt er opptatt av kundens ve og vel.
– Jeg må få lov å takke alle gode og trofaste kunder gjennom alle disse årene. det har vært forbausende stabilt fra måned til måned, og det er jo vemodig også, å gi seg med alle de gode kundene som jeg har hatt gleden av å jobbe med.
– Jeg kommer til å savne kundene, og endel ønsker meg lykke til, og noen ønsker lykke til men er litt forbanna for at jeg slutter, sier Kittelsen.
– Det er klart det er vemodig, men nå var tida inne, og nå skal jeg pusse opp huset etter mora mi, og så er det hytteoppussing på fjellet, og med fem barnebarn så er det nok å finne på, sier Kittelsen, som akkurat nå ikke er klar for å ta en annen jobb.

Tor Bjarne er kjent for sin service og imøtekommenhet, både fra sin tid på Shell Tveito Bensin (16år), 11 år hos Stormoen mellomspillet hos Mogen Auto i ett år for Jostein Mogen og som driver av TB Bil.
Men det er blitt vanskeligere å drive med bilreparasjoner for hvert år som går.
– Det stilles stadig større krav, så det blir tøffere og tøffere. Vi kikkes i korta hele tida, og det er tøft å sende ansatte på kurs hele tida, når det skal drives en daglig forretning. Og ofte gjelder kursa ting vi bare driver med en sjelden gang i året.
– Jeg vil takke veldig for lojaliteten fra kundene, og takker for det og håper de følger med til Rjukan Biul, der de sikkert blir fornøyde også, sier Kittelsen, soim igjen takker alle gode kunder.
– Veit ikke hvordan jeg skal få sagt det, men det har vært mange fine år!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia