fbpx

Clavis er Rjukans nyåpnede neglesalong

Radio Rjukan27. desember 20163min
img_0836_bf4e

""Ved siden av Shell Tveito Bensin har det blitt pyntet til juleåpning, og det er kommet lys i vinduene, der Ann Christin Olsen Grumheden åpnet neglesalong.
– Jeg har startet Clavis Neglesalong. Det er en salong der du kan fikse på negler, sette på gelenegler, acrylnegler og vippeekstensions, pynte og gjør deg fin, sier Grumheden til Radio Rjukan.

– Det er mye vi kan gjøre, som bidrar til pynt og velvære. F.eks. en full pakke pyntenegler og gjøres stas til selskap og hverdag. Jeg tror det er et behov for det, og jeg trives med å gjøre dette, sier Grumheden, som vært gått på en rekke kurs.
– Det har vært endel kursing, og jeg har fullført kurs i flere typer behandling. Gele er luktfrittsystem som må herdes, mens acryl herder mens man jobber med det, sier Grumheden, som har tørrtrent litt hjemme før hun er i gang med neglesalongen i nye lekre oppussede lokaler.
– Jeg har allerede noen faste kunde, og håper det blir mange flere, så får det vokse etterhvert. 

Salongen er foreløpig åpent når det er behov, og Grumheden satser på at det vokse etterhvert.
– Timebestilling skjer på facebooksida som kommer opp nå om noen dager, og ved å ringe meg på 99505588, sier Grumheden, og gleder seg til å ta imot kundene i de nye lokalene.

Og hun er klar til å ta imot bestillinger og prøvetimer.
– Det er alltid behov for å stelle og pynte seg litt, og det er fullt mulig å få hjelp med negler og få reparert negler, og det gjelder også for menn.
 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia