fbpx

Rockfestivalen presenteres med program

Radio Rjukan5. februar 20155min
img_5461_f62c

Sammen med Joakim Landstad og festivalsjef Morten Engh har han laget ett program med hver artist der artistene og festivalen blir presentert for det store publikum. Programserien "RjukanRock 2015" vil gå på lufta neste uke, og flere ganger i forkant av festivalen. Hvert program inneholder låter fra den rikholdige katalogen til hver av artistene som spiller på årets festival.

– Vi har tidligere år alltid laget programmer i forkant av festivalen, men da har vi laget samleprogrammer som presenterer et par av låtene til hver artist. Årets artister har en drømmekatalog med låter, så her fant vi ut at vi måtte utvide konseptet litt, sier redaktør Tveito. 

– Blant artistene i år så er det så mye gode låter at selv noen av de kjente hitsa er det ikke blitt plass til, sier rockfestival-general Morten Engh, og nevner Åges Fire pils og en pizza som eksempel.
– Vi fikk ikke plass til alt, men det er likevel helt vannvittige låtkataloger som disse banda har bak seg, og da fortjener publikum som mot formodning ikke skulle kjenne artistene like godt, muligheten til å bli bedre kjent med banda, sier Engh, som takker lokalradioene for at de slipper så mange festivalprogrammer til på lufta.
– Det er gull at vi allerede nå får ut programmer om artistene som kommer. Jeg tror mange vil ha godt av å høre en time med Jaa9 & OnklP, slik at de innser hvor bra hitlåt-snekrere de egentlig er, eller får høre Jam Rakta i full utfoldelse.
– Det er så bra at jeg får tårer i øya, sier festivalsjefen, som ikke er ukjent med å promotere festivalartistene sine.

""– I år må det jo være allsangfestivalen over alle, mener Tveito.
– Alle de kjente artistene i år har låter og refrenger som inviterer til sang og skrål, så det bør bli bra, mener Joakim Landstad.
Han ser fram til konsertene med Backstreet Girls, The Rainmakers, Seigmen og Åge Aleksandersen og Sambandet, som alle har låter som inviterer til at man bruker stemmen.

– Backstreet Girls har låter som Hangover in Hamburg, Boys don't go, Walking downtown, Barbie wire og Let's go, mens Rainmakerslåtene Let my people go-go, Government cheese, Big fat blonde, The wages of sin og One more summer er låter det er umulig å holde kjeft på, mener Landstad.
– Vår jobb er også å dra fram alle Seigmen-perlene som i tillegg til Hjernen er alene, er herlige allsanglåter på norsk, og Åges låter som Levva livet og Lys og varme er bare to av låtene til Åge som inviterer til å bruke stemmen.
– Men slik er det med Jaa9 & OnklP også, sier Morten Engh. Partylåter som Fredagsparty, Partysvensker og kjempehits som Glir forbi og Sjåre Brymæ har akkurat samme effekten på publikum. Det er hits på hits med låter. Reine ønskekonsertene, sier Engh, som gleder seg til festivalen 12. og 13. juni.

Foto: MIkkel Mogen

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia