fbpx

Mina, Alexander og familien igjennom Tinn i ny TV-serie

Radio Rjukan27. juni 20233min
5L4A8520 (1)

TV 2s Gullrute nominerte «Mina og meg»-serie legger ut på nye eventyr – denne gangen 70 dager tur uten skjermtid for barna og i ett med naturen. Ingen hotell på turen, det blir overnatting i telt, under åpen himmel eller andre alternativ.
Alexander Read og familien har tidligere holdt foredrag i Austbygde rundt sine turopplevelser.

Turen skal bli til TV-serie på Altibox og denne gangen er hele familien på tur, inkludert mamma og babyen på 9 mnd. De startet i Bærum hvor de bor og målet er å komme seg helt øst i Finnmark – mot Barentshavet.

Etter en forsinket avgang fra Oslo pga. havari i Oslofjorden hvor seilbåten tok inn vann og det røykte fra motoren, ankom familen Tinn tirsdag der Sandviken camping var landsted, før de dro videre til Rjukan og tok Ktossobanen opp for å gå på Hardangervidda.

Tinnsjøen har familien padlet kano fra sørenden til nordenden i ca. 3 dager og overnattet i telt før de ankom Sandviken camping. I Tinn blir det nå mulig sæterbesøk med hest og vogn ved Tinn. Her skal de til en seter som drives av en budeie. Være med å yste og lage ost og leke med dyrene der.

Tirsdag blir det transport til Rjukan for å ta banen opp til fjellet med syklene. Dette er starten på en fantastisk flott sykkeltur ca. 30 km. Her legger familien inn en overnatting i telt underveis mot Kalhovd turisthytte, der  seks hester venter for ferden videre gjennom Hardangervidda på hesteryggen. 

Er du heldig, møter du dem et sted på veien gjennom Tinn.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia