fbpx

Rjukan Ice festival for 25. gang

Radio Rjukan9. februar 20183min
isfestival_9691

""For tjuefemte gang trommer Rjukan Fjellsportgruppe til isklatrefestival i isklatringens mekka på Rjukan.

Årets Rjukan Ice Festival følger tradisjonelt opplegg, og har nattklatring i lys, diverse klatre-clinics, konkurranser, foredrag og samling på Rjukanhuset.

Men festivalen har fått en hovedsponsor, og har skiftet navn til La Sportiva Rjukan Ice Festival.
Festivalen tiltrekker seg isklatrere fra hele Verden, men med naturlig hovedvekt på klatrere fra Europa.

– Vi har fått en hovedsponsor i La Sportiva og får det i tillegg på festivalnavnet Rjukan Ice Festival, sier leder i Rjukan Fjellsportgruppe Jacob Fink. 
det er svært gode forhold for islatring om dagen.
– Vi har en fantastisk sesong, og forholdene har stort sett vært veldig gode. De fossene som har litt slake partier er vankeligere å klatre i på grunn av snøfall, og man må passe seg litt ved  mildvær, men stort sett er det trygt for snøskred ovenfra, mener Fink.

– Det blir veldig mye festivalaktivitet på Krokan.
Der kan dere komme å se særlig klatrekonkurransen. Det er et fint arrangement å få med seg også for publikum, mener Fink.
– Det skjer like ved den innserste parkeringen til Gausdalen. Gå litt nedover på veien så får du førsteklasses utsikt til en morsom konkurranse.

I tillegg blir det presentasjonder på Rjukanhuset og stands fra utstyrsprousenter, samt film og informasjon om isklatringen. Det skjer fredag og lørdag kveld.
Lokalbefolkningen må gjerne møte, understreker Fink, som henviser til facebooksiden der det ligger program og hvordan du melder deg på.

Mer på nett:
Rjukan Ice Festivals nettsider
Rjukan Ice Festivals facebooksider

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia