fbpx

Ønsker innspill til idrettsplanarbeid

Radio Rjukan28. februar 20192min
helterennet22017_b6b1

– Hensikten med planen er å ha en oppdatert langsiktig plan for utviklingen av idretts- og friluftsanlegg i Tinn kommune, samt oppfylle kravet om at anlegg som det søkes spillemidler til, er innarbeidet i en kommunal politisk vedtatt plan, sier Marit Kvitne, som har sendt ut varsel om at man ønsker innspill til planen.
– I revisjonsarbeidet er det nødvendig å gjennomgå status og behov for anlegg for idrett og fysisk aktivitet, og det gjelder også friluftsliv forøvrig i Tinn kommune, sier Kvitne. Den forrige planen ble gjort så grundig, at den er et godt fundament for en ny plan, men det er likevel mye som må rettes opp. 

For å sikre bred medvirkning i revisjon av planen inviterer Tinn kommune med dette alle idrettslag, friluftsforeninger og andre aktuelle organisasjoner samt publikum generelt, til å gå igjennom planen som skal revideres og gjøre seg kjent med innholdet og komme med innspill og merknader på anlegg og aktivitet, herunder også friluftsliv og områder for fysisk aktivitet – organisert og uorganisert. 

– Gjeldende kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet 2013 -2017 samt kartleggingsskjema for utfylling finnes på kommunens hjemmeside under kultur og fritid, sier Kvitne, og forteller at revidert plan blir lagt fram til politisk behandling etter at innkomne forslag fra innspillsrunden er behandlet. Etter en høringsrunde blir planen endelig politisk vedtatt, sier Kvitne så håper idrettsmiljøene kjenner sin besøkelsestid. Fristen er altså 11. mars, og mer info finnes på Tinn kommunes hjemmesider.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia