fbpx

Fotball og volleyball på stadion til helga

Radio Rjukan20. mai 20193min
img_5204_2081

Samme helga som det er fotballens dag blir det også Møbelringen Rjukan NT Open, som Norgescup-turneringfa heter. 
– Det starter fredag, og hoveddagen er lørdagen, og med finaler på søndagen. Vi håper på mange lag, men påmeldingsfristen går først ut på mandag, sier Moen, som hevder at godværet er bestilt.
– Hovedsponsor er Møbelringen på Rjukan som frister med at de har levert goder premier, du kan blant annet vinne en seng både lørdag og søndag, sier Moen.

Og samme lørdag er også Fotballens dag har nå 23 påmeldte lag, og er fotballens største mønstring i Tinn.
– Alle skolene i Tinn er invitert, og det blir full aktivitet hele dagen, og vi regner med at det blir mye tanter, onkler og bestemødre som har lyst til å se på. Vi håper på mye publikum, sier leder i fotballgruppa Åshild Langeland.
Lørdag står fotballen for felles kiosk, så det bør være mulig å tilbringe litt tid på stadion denne dagen, mener Langeland, som håper hun har kontroll på det hele med dommere og alt.
– Ja, jeg tror da det. de ter i alle fall sendt ut, ler Langeland, som takker gode lokale sponsorer for at fotballens årlige festdag blir så bra.

Det blir ingen parkering oppe på asfaltplatået den helga. Allerede denne uka stenges området for å lage en ekstra bane der.
– Vi stenger av for parkering. Det lages en midlertidig bane, som plukkes ned igjen etter turneringa, sier Moen, og viser til at parkering må skje andre steder.
– Det er nok av parkering, så det bør ikke være noe problem, mener Langeland.
– Eller så kan man jo mange gå til stadion denne dagen. Det er ikke bare de unge som skal trimme, mener Langeland, og viser til at Fotballens dag er et folkehelsearrangement.

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia