fbpx

Billettene til Elton John-filmer lagt ut

Radio Rjukan21. mai 20192min
rocketman-3-2000_b325

Musikkfilm er skuddet så det rekker, de Oscar-vinnende kjempesukessene, Queen-filmen Bohemian Rhapsody og A Star is Born er starten på en bølge. Nå følger først Elton John-filmen Rocketman, som er regissert av samme mann som regisserte Bohemian Rhapsody Dexter Fletcher. Og i følge kritikerne i verdens største filmfestival Cannes har han gjort det igjen, bare at denne er enda bedre enn Queen-filmen. Taron Egderton, kjent fra Kingsman-filmene, spiller hovedrollen i en film som er mer musical-preget enn den andre. Filmen er en musikalt fantasireise, heter det offisielt.

Kinosjef Robert Jenbergsen har nå lagt ut billettene til premieren på Rocketman onsdag 29. mai, og har forventninger.
– Musikkfilm går så det suser, og alt tyder på at det blir stas med Rocketman, sier Jenbergsen. Billettene er lagt ut til forhåndssalg på rjukankino.no. foreløpig er det ikke satt opp hvilke andre dager den går.
Cannes-kritikkene er gode, og kritikerne mener at filmen er bedre enn Bohemian Rhapsody, som nok publikum likte vel så mye som kritikerne. Filmen fikk så mye skryt at Taron Egerton tok til tårene etter premieren.

Etter premieren i Cannes har filmen 88% på Rotten Tomatoes, og 8.1 på imdb.
The Hollywood Reporter forteller at filmen fikk stående ovasjoner etter premieren men mener at publikumsreaksjonen vil være mer mikset, men skriver at filmen er helhjertet, flashy og eksentrisk, og derfor morsom nok for de fleste. The Guardian gir Egerton skryt men mener at han er bedre med tiara enn med rasieriutbrudd. The Independent mene rhan er strålende i rollen. Likevel savner noen mer om Elton Johns liv i filmen. Ett er sikkert; Dexter Fletcher kan sin musikkfilm. Det er kritikerne enige om.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia