fbpx

Dugnad i RIL to kvelder

Radio Rjukan20. mai 20193min
stadion-garderobe_f1e7

 

De kaller det Stadions Dag, selv om det i tre år nå ikke har vært én dag, men flere kvelder. I år skjer det tidligere enn vanlig, fordi det er så mange arrangementer allerede de kommende ukene. Stadions dag blir tre ettermiddager og kvelder i år, og den ene ble unnagjort i forrige uke. Mandag 20. og tirsdag 21. mai er nettopp satt opp.

Arrangementer står i kø for å bruke Rjukan stadion allerede i løpet av mai. Først er det Fotballens dag 25. mai i regi av fotballgruppa, NorgesTour i Sandvolleyball fra 24.-26,. mai i regi av volleyballgruppa, og første helga i juni er det turngruppa sin tur med stor turnstevne. Og da er det viktig at stadion er klar, og i år altså tidligere enn vanlig. Vanligvis finner Stadions dag sted helt i begynnelsen av juni. Iddelt sett burde det vært enda tidligere, men den siste snøen i stadionsvingen forsvant først søndag.

Fotballvgruppa trår til på Bjørn Myhres plass, mwen andre bes å møter på stadion.
Det er værforbehold.

– Du finner info om Stadions dag på rjukanil.no, og så ber vi alle som kan om å sette av en kveld eller to for å bli med å få stadion ship shape, sier Torild Vaksaker i turngruppa, alltid aktiv på årets dugnad.
Det skal feiers, ryddes, rakes, males, småfikses og storfikses, og liten og stor inviteres til å bli med de tre kveldene. Arbeidet organiseres av hovedstyret, og før det er det satt opp liste over alt som skal gjøres.
– Sett av en av dagene, og bli med. Endel blir satt til malearbeid, så ikke ta på deg de peneste klæra, sier Vaksaker.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia