fbpx

Mener Telemark fylkeskommune spiller falitt pga vegstandarden på Fv757

Radio Rjukan12. juni 20174min
fv757-4_05b1

Det har lenge vært kjent at Høyre-politiker Per Lykke er mot fylkeskommunen som institusjon, og er tilhenger av en storregion, aller helst med Telemark, Vestfold og Buskerud sammen,
Nå går han hardt ut, og er tydeligvis drittlei dårlig veistandard til sitt hjem i Gjøystdalen.
.
Nå bruker han veistandarden der for å markere sin motstand mot Telemark Fylkeskommune og fylkene som institusjon.

""– Vi trenger da ikke fylkeskommunen? Hvorfor kjemper SP så hardt for denne?
Dette er deler av Fylkesvei 757 i Tinn i Telemark. Vei-banen smuldrer bokstavlig nå helt bort. Vi har mange slike veier i Telemark og det har vi hatt i årevis. Man må i Europa til Ukraina eller Albania for å finne like dårlige veier. Jeg har vært i begge land, skriver Per Lykke, og legger ved fem bilder av det som viser elendig veistandard på en vei han kjører daglig. 
Han legger til:
– Fylkeskommunen har fylkesveier som en av sine to lovpålagte hovedoppgaver. Når dette ikke fungerer er ikke tiden overmoden for å prøve noe annet? Bare i Telemark er det et vedlikeholdsetterslep på 3 mrd.
Finnes det noe dårligere distriktspolitikk enn dårlige veier?"

Fylkesveg 757 i Telemark går mellom Atrå og Gøystdal i Tinn kommune. Vegen er 7,5 km lang, og starter i Atrå der den går av fra Fv364 og ender i Gjøystdal.

Det er tydelig at den politiske kampen for eller mot Telemark Fylkeskommune hardner til, etter at det ble klart torsdag at Telemark blir tvangssammenslått med Vestfold i en ny region.
Det er bare dager siden FrP-politiker Bård Hoksrud harselerte med Telemark Fylkeskommunens "safari" i Verdensarven på Rjukan i forrige uke fra Stortingets talerstol, o gga inntrykk av at det var pengesløseri at fylkespolitikerne brukte en dag på å bli kjent med verdensarven i kjølvannet av sitt fylkestingsmøte på Gaustablikk. 

Bildet viser Per Lykke, som er Telemark Høyres 3. kandidat til Stortingsvalget til høsten, sammen med partiets 1.kandidat Solveig Sundbø Abrahamsen, og fylkesordfører Sven Tore Løkslid (Ap).

Se galleriet for bildene Per Lykke har tatt.

Linker:
Per Lykkes facebookposting 

Foto: Sven Tore Løkslid

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia