fbpx

Inviterer til folkemøte om utvikling

Radio Rjukan6. desember 20184min
steinar-bergsland_964f

Julestria må sette på pause når Tinn Høyre inviterer til folkemøte tirsdag 11. desember i rjhukanhuset.
– Reiseliv, kompetanse arbeidsplasser og ringvirkninger av næringssatsinga som nå skjer i Tinn. Det er blant temaene på tirsdagens folkemøte i regi Tinn Høyre på Rjukanhuset, og vi har fått journalist Styrk Fjærtoft Trondsen til å lede paneldebatten, sier Høyersordførerkandidat Steinar Bergsland, i full gang med valgkampen.

""– Reiselivsnæringa har de siste 15-20 årene vært i kraftig utvikling her i kommunen, men vi må jobbe videre. Verdensarv-status og utvikling av stadig nye attraksjoner og nye investorene i Gausta-området må møtes med videreutvikling. Nå inviterer vi innbyggere, hytteeiere og andre interesserte til et åpent møte tirsdag, sier Bergsland.

Steinar Bergsland, ordførerkandidat for Høyre til høsten 2019 og reiselivssjef, mener det er viktig å holde et møte slik at innbyggerne får et innblikk i mulighetene, men også prioriteringene som kommunen må gjøre.

– Tinn har vært gjennom en voldsom utvikling og mindre blir den ikke i åra framover. En rekke planer er vedtatt, blant annet kommunedelplaner, kommunikasjonsplan og nå sist Tinn kommunes reiselivsstrategi fram mot 2029. Hva bør vi satse på? Hvilke muligheter har vi? Og hva må vi prioritere? Hvilke typer arbeidskraft vil være etterspurt i Tinn framover. Det er noe av det vi håper å få belyst under møtet, sier Bersland, som har invitert en rekke doers i kommunen.

-Vi har invitert en rekke representanter fra næringslivet og offentlig virksomhet. Vi jobber også med å få politikere fra ulike partier til å komme, forteller Bergsland.

Blant foreløpige deltagere i panelet nevner han rådmann Rune Engehult, Runar Lia fra NIA, Geir Olav Luraas fra A til Å Enreprenær AS, Næringssjef Tor Helge Flåto, Halvor Haukaas fra Gaustabanen, nybakt sykehuseier Mats Jønsson, Styreleder VisitRjukan Knut Erik Jacobsen, Øystein Skrindebakke fra Skirvedalen Utvikling og Rune Hageie fra Jernia Rjukan og Rjukan Handels- og Serviceforening. 
– I tillegg jkommer en representant for både  Gausta- og Skinnarbu-området, og foreløpig politikere er Trond Jore fra Ap og meg, sier Steinar Bergsland.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia