fbpx

Stallone og Dolph tilbake i ringen

Radio Rjukan6. desember 20184min
creed_ii_c2_03400_r2_rgb.0_b5d3

Sylvester Stallone ble megastjerne på Rockyfilmene, om bokseren som kom fra fattige kår til å bli verdensmester, og avleggeren Creed ble en like stor suksess på kino. Nå kommer to'ern, Creed II, der Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan, men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for hver bokser. Adonis Creed en sjanse til å hevne sin far Apollo, som døde under en kamp mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas immunitet, møter han Ivan's sønn Viktor Drago tii en stor kamp. Adonis og Rocky konfronteres med sin felles arv, spørsmålet om hva som er verdt å kjempe for, og at ingenting er viktigere enn familien.
Kritikkene har vært gode for den nye filmen.

Trailer Creed 2 (Saken fortsetter under saken)

Basert på den bestselgende romanserien Mortal Engines kommer nå den første filmen produsert av Peter Jackson.Etter at en stor krig la nesten hele verden i ruiner, har de overlevende bosatt seg i store byer på hjul, som beveger seg rundt for å angripe andre byer og plyndre ressursene deres. Flotte spesialeffekter og intrikat verdensbygging heter det i kritikken for sci-fi-filmen. Regidebutant Christian Rivers viser seg å være i full stand til å skildre en fantasifull verden med god produksjonsdesign og bombastiske virkemidler, men historien som fortelles engasjerer ikke allverden, ifølge P3 Filmpolitiet.

Trailer Mortal Engines (Saken fortsetter under saken)

To barnefilm-gjensyn
For barna er det muligheter for å se den flotte danske tegnefilmen Nabospionen igjen fredag, og Gubben og Katten søndag. Filmene har fått fine kritikker, og passer også for de aller minste, og er begge på 75 minutter, og dermed ikke altfor lange.
Creed går første gang fredag, Mortal Engines søndag, mens begge får bye forestillinger til uka.

Nabospionen (Saken fortsetter under saken)

Trailer Gubben og Katten: Findus flytter ut

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia