fbpx

Storutrykning var Snømannen-filmen

Radio Rjukan9. mars 20165min
snomannen-politi-6_2379

""Snømannen-filmen snur Tinn på hodet fra tid til annen, selv om det ikke varer så lenge om gangen. Ti på 7 ikveld var det storutrykning med en kolonne politibiler, som fikk mange til å lure på om det var dramatyiske ting på gang på Dale.

Radio Rjukan var på stedet, og fikk knipset noen bilder av utrykningskjøretøyene og filmcrewet i arbeid, selv om det var over på noen få strakser.

Fv37 var sperret for manuell dirigering mens utrykingen pågikk i skumringen.

Se bilder fra utrykningen og filmingen i galleriet nedenfor.

""Ellers er Hollywood-produksjonen for tida flyttet litt utenfor folks øyesyn, med mindre du bor ved Mårvik i Atrå. Hele den lille Hollywood-landsbyen som har holdt til i sentrum og på Billagstomta har nå inntatt Mårvikmogen, der sentrale deler av filmen spilles inn både på dag og kveldstid. Her er det bygd opp et hus som brukes i innspillingen, og man har lagt til rette for at en bil skal gå igjennom isen på Tinnsjøen.

""Det er skiltet i kode "Oleg ->" ned til Mårvik. For de uinnvidde kan vi fortelle at Oleg er den unge tenåringsstesønnen til Harry Hole.

Seint ikveld var det hektisk aktivitet på Mårvikmogen, også med inn og utkjøring av poltibiler. Her har Brødrene Alseth og Statens Vegvesen, i tillegg til politiet vært svært behjelpelige med å legge til rette for filminnspillingen, ifølge Steinar Bergsland.

Ellers har Michael Fassbender fått rigget seg til i en enebolig for å ha fred og ro, ifølge kilder Radio Rjukan har vært i kontakt med. Han ønsket ikke å bo på hotell, med de mulighetene for forstyrrelser det måtte medføre. I helgen hadde han sågar fått fløyet inn sin nylig Oscar-vinnende kjæreste Alicia Vikander (kjent fra Ex Machina, En Kongelig affære, The Danish Girltil Norge, og videre til Rjukan.
""Vi tipper det var en riktig så god helg i den leide Rjukan-boligen.

Siste nytt på sosietetsfronten er at det er Harry Holes kjæreste i filmen, Charlotte Gainsbourg, som skal bruke genseren som et crew-medlem kjøpte i butikken til Mina Kristine Dahle, Minas Kreative Hjørne.
Sasha Gibson bekrefter overfor Min Mote at genseren skal brukes av henne i filmen. 

Fotos: Reidun Dahle og Radio Rjukan

Har du tatt en selfie med en skuespiller, et bilde av filmteamaet eller noe som skjer rundt eller i forbindelse med Snømannen? – Kontakt Radio Rjukan – post@radiorjukan.no er mailadressen. 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia