fbpx

Røde Kors har åpen dag

Radio Rjukan7. september 20164min
rodekorsill_c074

""– Vil DU bli en person som gjør en forskjell i samfunnet?? Vil DU være med og hjelpe andre!? Da er hjelpekorpset tingen for deg! Vi ønsker flere medlemmer inn i vår organisasjon som kan gjøre en forskjell for andre! Ettersom Tinn Kommune har blitt en attraktiv plass for turister, har vår oppgave som redningsenhet vokst betraktelig og vi trenger derfor flere medlemmer som er villig til og gjøre en forskjell for andre i nød! Vil du vite mere om vår organisasjon, holder vi åpent hus i morgen onsdag 21. september klokken 1800. Kom innom på røde kors huset på Granli og hør hva vi driver med! Alle er hjertelig velkommen! Håper å se deg!

Slik skriver Rjukan og Tinn Røde Kors på sin facebookside.
– Onsdag holder vi åpen dag og førstehjelpskurs, og håper at alle ineressert tar turen innom i de timene vi holder på, enten det bare er for å se hva vi holder på med, elle rom du er interessert i å bli med å utgjøre en forskjell i lokalsamfunnet, sier Hans Olav Olsen til Radio Rjukan.
""– Vi trenger flere medlemmer og frivillige i alle kategorier. Det er mye som skjer blant alle arrangementene i Tinn hvert år, i tillegg til det vi har av redningsoppdrag, så vi trenger flere som vil bidra positivt, sier Olsen, og forteller at dette dreier seg om alt fra beredskap på Kjerringsveiven, rockfestivalen, world cupen eller et av alle de andre idrettsarrrangementene eller festivalene som er i Tinn, sier Olsen.

De er en stor gjeng som trenger å bli flere, hvis de skal fortette å gjøre en god jobb.
– Målet er båpde å vise oss fram, og skaffe nye medlemmer, men alle som vil er velkomne, sier Olsen som forteller at Røde Kors også har besøkstjeneste og andre ting, for de som ikke kan være med ute på oppdrag ute i naturen.
– Vi har noe for de fleste, sier Olsen, og forteller at de åpner klokka 18.

Arrangemnetsfakta:
Åpen Dag og Førstehjelpskurs – 
Rjukan og Tinn Røde Kors
Onsdag 21. september klokka 18

Linker:
Rjukan & Tinn Røde Kors på facebook
Røde Kors på nett

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia