fbpx

Storslått fest på motens Rjukan-aften

Radio Rjukan14. mars 20156min
mote-show-rj_36dd

Rjukan Fashion Show lørdag ble akkurat den festaften alle forventet det skulle bli. Etter at det fantastiske tromme-ensemblet som er blitt er varemerke for showet hadde åpnet med en forsmak på det som ville bli en vannvittig avslutning, ønsker hovedprimus for arrangenentet Benny Ofstad fra Med Hud og Hår velkommen til årets fest, og introduserte en energisk konfransier Tommy Steine, som røpet at han var på vei til Rjukan for en måned siden, fordi han hadde notert feil i kalender. Han fikk snudd på Kongsberg etter en telefonsamtale med Ofstad. Men nå var han på plass, og han nøt hvert sekund. Seinere på kvelden sa han at han gjerne kom hvert år, for publikum var i en fantastisk feststemning.

For fest er det, og i høyeste grad valuta for penga. 450 kroner som billetten koster gir et show på 4-5 timer ikke bare av lokale dyktige mannequiner, men også band, moteoppvisning fra de involverte forretninger, lokale artister og kort og godt party.
Det er umulig å ikke la seg rive med, og i en krok på galleriet kan Ofstad bare stå å besue det hele med et smil om munnen og et glass i hånden.
De involverte lager et show som ikke kunne gjøre bedre, selv med turmécrewet til U2, og høydepunktene står i kø.
I tur og orden kommer forretningene innimellom i showet, uten at det virker hverken påtrengende eller unaturlig. De lager show på alle måter, og viser at det er gode folk de får med seg til å gå catwalken som går igjennom halve Rjukanhusets storesal.
Det er show, og alle leverer til de grader. Gullsmed Sando med smykker og anheng, Med Hud og Hår med 20 mannequiner som viser fram hårmotene, samt et par høysåteoppsatser i kult show. Huldra dukker opp også med hale og det hele.
Optiker Lurås viste siste brillemote, med solbriller og stilige innfatninger.
Sport1 viser at 80-tallet er tilbake fargemessig, mens lekre hverdags- og festklær er tingen fra Han og Henne.
Overraskelse var det at Rjukan-Elvis Bjørn Erik Gyberg kom og rocket salen med dansende hårmannequiner, Tinn Spellemannslag med dansere og Hardingfele, Mona Perttersen og frank Nielsen fra The Quarter holdt rockeshow.
Og da har vi bare, urettferdig nok, vært innom halvparten!
Tommy Steine var perfekt som konfransier, fordi han evner å gjøre seg så lokal og spille på sitt publlikum.
Det ble en festaften ingen av de som var der vil glemme.
Det lages nok en gang en video fra arrangementet, om enn kanskje ikke som profilering som tilfellet var ifjor. Synd, for showet var stas. 

""Rjukan Fashion Show er blitt en tradisjon og for hvert år som går toppes det forrige. Det er imponerende på alle måter, og det legges en kjempejobb i arrangementet.
Årets show slo vel tilogmed det ifjor, og sel vom vi bare kan by på bilder, så tåler fjorårsvideoen nok en titt i oppsummeringen av årets partykveld på Rjukan.
Har du ikke fått det med deg, er det bare å bestille dressen, og abbonere på likes forretningenes facebooksider, for du må være raskt ute om du skal få billetter. De blir nemlig revet vekk uten noe særlig markedsføring. Ikke det minste rart!

(Bilder nederst i saken.)
Det er flere bilder lastet opp på våre facebooksider!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia