fbpx

Skisentersamling i Rauland

Radio Rjukan4. februar 20163min
vierli-turister_39ef

Det er nå inngått en avtale mellom Vierli Eigedom AS og Rauland Invest AS der Vierli overtar både skisenteret og Rauland Feriesenter AS. I en pressemeldingen ble sendt ut onsdag er dermed ski-Rauland putte inn under én paraply.

– En liten gladmelding fra oss i Rauland, sier daglig leder Stein Birger Johnsen i pressemeldingen.Han sitter selv i selskapet som har inngått avtale med Vierlis store drivkraft Erlend Larsens datter Kristin Larsen.

Bakgrunnen for avtalen mellom partene er at selskapene nå ytterligere skal rendyrke sin profil og styrke sine beste sider.
– Vierli vil med denne avtalen bli en betydelig nasjonal aktør innen overnatting og drift av skisenter. Konsernet har ambisjoner om ""å være blant de reiselivsaktører i Telemark og Norge med størst vekst i de nærmeste år. Rauland Invest AS skal befeste og ytterligere styrke sin posisjon som utvikler av områder til fritidsboliger i Rauland, heter det i pressemeldingen.

Vierli Eigedom AS er eid av Kristin Larsen og er 3. generasjon driver av familieselskapene på Vierli, som omfatter blant annet Vierli Turistsenter og Camp Vierli Hotell i Rauland.
Virksomheten har i dag blant annet 44 hytter i utleie og har Norges største anlegg for aking med kjelker, og er også rangert som Norges beste parkanlegg for snowboard og freestyle. Vierli-komplekset har ca. 30 ansatte.

– Jeg er veldig godt fornøyd, og synes dette er svært spennende. Jeg gleder meg til å ta fatt på mange nye oppgaver og ei ny reise, sier eier av Vierli Eigedom AS Kristin Larsen til avisa TA.

Rauland Invest AS eies av Stein Birger Johnsen, Kai Vidar Evensen og Jarle Andengaard Hansen gjennom selskapene Nicco Holding AS og Telemark Forvaltning AS. Selskapet har drevet skianlegg siden 2008, og Rauland Skisenter er nå Telemarks største og Norges 10. største anlegg. Selskapet har omkring 60 medarbeidere.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia