fbpx

Nye stjerner klare for Snømannen-film

Radio Rjukan4. februar 20167min
jksimmons-whiplash_7887

Filmen har vært i innspilling i Norge i siden 18. januar, og hovedolleinnehaver Michael Fassbender har vært i sving som Harry Hole, blant annet midt i Oslo sentrum.

""Etter en offentliggjøring fra filmselskapet Universal torsdag har det blitt kjent at flere skandinaviske skuespillere er klare for filmen. Blant dem er altså en av Norges og Danmarks mest populære skuespillere det siste året, Jakob Oftebro.

Jakob Oftebro, som er kinoaktuell med filmen Gullkysten og som har premiere med ny film, Tordenskjold og Kold, nå på fredag, skal spille i Sømannen også.

Oftebro skal spille etterforskeren Skarre i filmen, har avisa VG klart å få bekreftet fra den ellers svært hemmelighetsfulle produksjonen, der kortene holdes så tett til brystet at det frustrerer norske medier som hungrer etter opplysninger.

""I tillegg er Sofia Helin, kjent som hovedrolleinnhaver i TV-serien Broen, der hun spiller den litt autistiske svenske etterforskeren som har gjort henne verdensberømt i denne TV-serien, som har satt salgsrekord for en nordisk TV-serie rundt om i Verden.

""Danske David Dencik er også klar. Han spiller faktisk sammen med Jakob Oftebro i den nye Tordenskjold og Kold, og er også en skuespiller som regissør Tomas Alfredson brukte i sin forrige hollywood-filmatisering Muldvarpen (Tinker tailor soldier spy) er også klar for filmen. (Det er han som står til venstre i bildet fra denne filmen her.)

I tillegg til de svenske skuespillerne Peter Dalle (bildet under her til venstre fra filmen Yrrol) og Jonas Karlsson (bildet til høyre under her) med i ""casten. Dette burde borge for stor oppslutning på kino i alle de Skandinaviske landene. ""

Det er nå også kjent ifølge VG at Oscar-vinneren fra den fabelaktige filmen Whiplash, J.K. Simmons er med i castingen til filmen som nå blir spilt inn i Oslo, og som beveger seg til Bergen siste uka i februar, og til Rjukan første uka i mars.
Ifølge NRK skal Simmons få en kledelig usympatisk rolle som redaktør Arve Støp. Det er ifølge boka en maktsyk, kvinneglad og ikke spesielt sjarmerende redaktør i bladet Liberal. I bok "Snømannen" blir det avholdt en stor fest til ære for magasinet Liberal, og disse scenene etter det NRK erfarer, spilles inn i Oslo Rådhus.

I tillegg er engelske Ronan Vibert, som er kljent fra en rekke storfilmer og TV-serier klar for en ""rolle som politimann Gunnar Hagen.
(Dracula Untold, Saving Mr. Banks og TV-seriene Lewis, Midsummer Murders, Rome, NCIS Los Angeles, Agatha Chrisie's Poirot, The Borgias etc…) 
""
Den vakre Moldoviske Silvia Busuioc (t.h.) også klare ifølge verdens største filmnettsted imdb.com, sannsynligvis som ett av de vakre drapsofrene i filmen.

Det er nå klart at innspillingene på Rjukan vil foregå fra 1.-8. mars, noe kortere enn det som var opprinnelig satt.
Det er bekreftet i RA idag, ved at produksjonselskapet har booket av den siste uka de hadde bokket på Park Hotell Rjukan.

Den største stjernen er altså J.K.Simmons, men hvilken rolle han får, er foreløpig ikke kjent. Nedenfor er han i et bilde fra hans Oscar-vinnende rolle i Whiplash. Fra før er det kjent at irsk/tyske Michael Fassbender skal spille Harry Hole, svensk/engelske Rebecca Ferguson skal spille Katrine Bratt, franske Charlotte Gainsbourg skal spille rollen som Rakel, engelske Michael Yates rollen som Harrys sønn Oleg.
""

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia