fbpx

Lanserer nyheter i Destinasjon Gausta

Radio Rjukan19. oktober 20182min
gaustaomraadet_c32d

Oppslag i varden fortelle rom stor utvikling i Gaustaområdet den siste tiden, og fredag tas lokket av  hemmelighetskremmeriet om hva som skjer når det inviteres til lansering og pressetreff i hele fire timer fredag kveld.

Det ventes en presentasjon av utviklingplanene som foreligger i området etter at nye svenske investorer ikke bare har kjøpt opp Gaustablikk skisenter, men også har store eiendeler i samarbeidende Gaustatoppen skisenter.

– Det ville være trivelig om vi kunne bli størst og best i Norge. Det vi kan bidra med er en tung og langsiktig satsing, sa konserndirektøren i Vätterledens Invest AB, Mikael Jönsson i juni da det ble kjent at de hadde gått tungt inn i området. Jönsson vil selv vil være engasjert i Gaustablikkområdet.

"Vi presenterer planene for hvordan vi skal gjøre Gaustaområdet til en turistdestinasjon i verdensklasse" heter det i invitasjonen som er sendt bredt ut.
Det går også rykter om at destinasjonen skal skifte navn som vintersportssted.

Radio Rjukan og samarbeidende RA vil komme tilbake med mer fra fredag kveld.

Tidligere saker på Radio Rjukan:
– Gaustablikk Høyfjellshotell og skisenter solgt til svenske V¨atterledens Invest AB
– Vil satse tungt på utvikling av området

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia