fbpx

Klart for høstmesse på Gaustablikk

Radio Rjukan2. oktober 20154min
hoestmesse-gaustablikk2014-visitrjukan_a947

Høstmessa på Gaustablikk er iferd med å bli en tradisjon.
– Høstmessens formål er å g
i lokalt næringsliv mulighet til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppenområdet og andre steder i kommunen, sier reiselivssjef Karin Rø fra arrangøren visitRjukan. Gaustablikk Høyfjellshotell er medarrangør.

Butikkene og bedriftene holder stands som er på ca 10 kvm, og skisenteret holder kaffebaren åpen. I år vil det også bli mer matservering enn det har vært tidligere.
i år kan du møte Han & Henne, Team Klipp, Blomsterbutikken, Frisør Benny Ofstad, Møbelringen, Hårgalleriet, TET, Gullsmed Sando, Haugen Treindustri, Monter, CF Bygg, Ørnes Sameie, Røde Kors etc. 

– Torgkjerringene er også klare med sine boder utendørs. Ellers blir det aktiviteter for barn både ute og inne. Det er også muligheter for å få kjøpt heiskort, opplyser Rø.

– Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Karin Rø, som likevel inviterer både hyttefolk og fastboende til å komme.

Man har spredd nyhetsbrev, noe som blant annet distribueres via hytteforeningenes mailinglister, og gjennom pressemeldinger , slik at vi også når potensielle hyttekjøpere, samt i år også annonsering på Facebook-annonsering.
I tillegg er det sprtedd fra butikkene til deres kontakter. 

Rosinen i pølsa er "Mulighetenes møte" mellom næringsdrivende og hyttefolket. Det skjer klokka 15, og har vært svært fruktbart tidligere.

Om messa på visitRjukan
Messas facebookarrangement

Program:
Kl 11-15 Hyttemesse og aktiviteter
Kl 15-17 Mulighetenes møte: utbyggere, aktører, kommune og hytteforeninger oppdaterer
hverandre.

Foto: VisitRjukan

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia