fbpx

Kjendiseventyrere investerer i unik klatrepark på Gvepseborg

Radio Rjukan30. november 20176min
klatringpaagrensen_e051

De er kjent som eventyrere, Alexander Gamme og Cecilie Skog, og planene de lanserer skal være eventyrlige. Vi kommer tilbake med mer når det er presentert. Paret er samboere, og har sammen hatt TV-programmet Drømmeturen og satser sammen med Klatring på Grensen.

Klatring på Grensen i Østfold er en av Skandinavias største klatreparker. Det er en prisbelønnet park der du kan klatre høyt og lavt i trærne og har over 230 elementer i 16 spennende løyper, 5 ulike tarzan-hopp, mange zip-lines, låvesuget og låvehoppet. 
Samtidig er det sagt at parken på Gvepseborg blir unik og annerledes, der glede og mestring står i fokus. 

""Cecilie Skog, født 1974, er utdannet sykepleier, og er norsk fjellklatrer og ekspedisjonsfarer.
Skog har studert friluftsliv ved Høgskulen i Volda og har flere års erfaring som fjellfører for Tindesenteret i Sunnmørsalpene, brefører i Briksdalen for Olden Aktiv og Breoppleving og er dessuten breinstruktør for Den Norske Turistforening.

Hun er den eneste kvinne, pr. 2006, som har nådd toppen av det høyeste fjell på hvert kontinent på Jorden (Seven Summits), nådd de tre poler, samt den første kvinne til å nå Nordpolen.
Hun er kjent for sine turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen. Hun er den eneste norske kvinne som pr. 2004 har nådd disse «tre polene». Svenske Tina Sjögren var verdens første kvinne til å gjøre det samme. Hun har også vært med i flere programmer på NRK.

Aleksander Gamme, født 1976, er en norsk eventyrer, polfarer, forsker, forfatter og safariguide, som holder foredrag om sine turer. I 2007 besteg han Mount Everest sammen med Stian Voldmo, med prosjektet «Hamar til Topps», som var et interaktivt undervisningsprosjekt med omtrent 1 000 Hamar-elever på 6. og 7. trinn. Prosjektet fikk (IT i Utdanning, Kunnskapsdepartementets kreativitetspris. I 2010 gjentok han undervisningsformen med et prosjekt hvor han syklet ca. 2 000 km på tandemsykkel i Sahara.

Pressemeldingen fra Tinn kommune:

"Tinn kommune har i lengre tid arbeidet med å få til aktiviteter i Gvepseborgområdet og er derfor svært glad for at vi nå endelig kan presentere attraksjonen mer konkret.

Alexander Gamme og Cecilie Skog som er to svært profilerte friluftsaktører har kastet sine øyne på Rjukan for å skape positive og uforglemmelige opplevelser for alle besøkende. Sammen med partnere, Klatring på Grensen AS satser de på å bygge et helt unikt og nytenkende konsept – en pirrende, opplevelsesbasert arena for aktivitet og formidling av lokal kulturhistorie rettet mot den yngre målgruppen.

Aleksander Gamme har foruten å lede en rekke store ekspedisjoner til bla Everest, over Grønland, Sydpolen, Nordpolen, Dronning Maud Land m. fler, god erfaring fra entreprenørskap. Han har vært en vesentlig aktør i oppstarter og etableringer innenfor eventselskap, butikkjede, reiseselskap og kommersielt klatresenter.

Aleksander og hans samboer Cecilie Skog, innehar dessuten et bredt medianettverk og har store egne kommunikasjonskanaler via sosiale media.

Klatring på Grensen ved Henrik og Randi Aune har lang erfaring innenfor prosjektledelse generelt, samt spisskompetanse på design, bygging og etablering av klatreparker. KPG har i løpet av de siste fem årene bygget hele fem parker, blant annet Helgøya Klatrepark.

Teknisk sjef Jan Arvid Gravklev er veldig fornøyd med konseptet og ønsker de velkommen til Tinn."

Linker:
Klatring på Grensens nettside  
Klatring på Grensens facebookside
Cecilie Skogs nettside 
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia