fbpx

Opphørssalget igang på Prix – Store endringer på Handelshuset No 17 på nyåret

Radio Rjukan1. desember 20173min
opphorssalgprix-2_26b5

Opphørssalget er igang, og det startet idag med 25% på alle varer. Den siste tiden er det riktignok blitt noe uttynnet i hyllene, fordi Prix Rjukan skal opphøre å eksistere 9. desember.
""Det er omkalfatring i hele handelssenteret Handelshuset Storgata No. 17, som følge av at langtidskontrakter har gått ut. Bare Vinmonopolet fortsetter der det har vært.

Elkjøp Tinn flytter over gata, og inn der Prix har vært, og får følgelig mye større lokaler. 

Posten fortsetter der det har vørt, og Posten vil drives videre av Prix fram til 31. desember, med en ansatt som etter alt å dømme går over i Elkjøp fra nyåret.

Cubus satser tungt inn som ny butikk i senteret, og skal flytte inn og ha over 800 kvadrat der Nille og Elkjøp har vært inntil nå.

Nille flytter over gangen til andre sida av Handelshuset i samme bygg, der de går inn i lokalene som klesbutikken Zavanna har idag, og der Elkjøp har hatt kjøkkenavdeling. Zavanna forsvinner også fra senteret, og legges ned som butikk på rjukan, men konsentrerer seg på Notodden.
Zavanna har hatt klær for mer voksne damer, men Cubus har lovet å ta tak i problemstillingen, slik at tilbudet ikke fosvinner fra Rjukan.

Det er ikke klart hvem som flytter inn i lokalene etter Tango Frisør og Apoteket som tidligere flyttet over i nye lokaler i Storgata.
– Det er fortsatt ledig, så vidt jeg vet, og vi håper jo at noen ser anledning til å starte opp noe der.

Det skjer også store endringer andre steder i byen.
313-bygget skal huse Rema 1000 og europris, han og Henne har stengt dørene, og det er også andre nye butikker på vei inn i byen.
 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia