fbpx

Inviterer til nyåpning av Gaustahytta

Radio Rjukan17. juni 20172min
gaustahytta-flagg_39c8

– Gaustatoppen Turisthytte har fått seg noen kraftige oppgraderinger de siste årene, og inviterer tiul nyåpning med nytt møblement 23. juni.
""Nytt kjøkken, nye toaletter, nye møbler, samt generell oppussing, er bare noe av det som er blitt gjort. Hytta er nå flottere enn noen gang og klar for en ny, flott sommersesong, fgorteller Mikel Gonsholt i Den Norske Turistforenbng.

Det fortjener en skikkelig åpningsfest, med musikk, mat og snorklipping – og DU er invitert, skriver DNT Telemark i invitasjonen. Hit kommer spesielt inviterte gjester med lang historie på toppen, sponsorer, ordførere, med flere, forteller Gonsholt.

– Denne oppgraderingen av hytta hadde ikke vært mulig uten god hjelp fra gavmilde sponsorer. Derfor starter vi festen med lunsj for inviterte gjester og sponsorer klokka 12. Deretter starter den offisielle åpningen klokka 13. med snorklipping, konsert med Kim Rune Hagen, og fjellquiz hvor du kan vinne en overnatting og DNT-produkter. opplyser Gonsholt.

– Meny for dagen blir Rømmegrøt med spekemat, fjellburger og selvfølgelig vafler og kaker.
Hyttehunden Bella, byr på gratis hundevaffel. Og i tillegg til dette blir det utdeling av diplomer til alle gjester, gratis Ali kaffe med gratis snyltekopp, gratis Kvikk lunch til alle og smaksprøver fra Telemark Kjøtt.

Linker:
Gaustahytta på DNT

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia