fbpx

Fjellbussen igang med nytt design

Radio Rjukan25. desember 20155min
fjellbussen2_a239

Fjellbussen er et gratis transporttilbud mellom Rjukan og Destinasjon Gaustatoppen. Nytt er det at det nå også går buss fra Austbygde på lørdager i korrespondanse mede fjelbussen ved Dale.

""Fjellbussen startet som Skibussen som et ledd i et av EUs fjellregion-prosjekter, et Interreg 3-prosjekt. De følrste tre årene var det EU-midler som finaniserte halvparten av bussen, mens kommune, fylkeskommunen og sponsorer gjorde at resten var finansiert. Siden har det ligget på komkune og sponsorer, noe som egentlg har gått over all forventning, til tross ofr at det hveert år er noen runder med sponsorer for å fullfinansiere opplegget, som Tinn Billag drifter på oppdrag fra visitRjukan.  

Fra nå, og fram til andre påskedag kan du ta bussen fra Rjukan og opp på fjellet for å stå på ski, eller ta bussen ned til sentrum for å benytte deg av shoppingtilbudet i Rjukan sentrum eller en av Rjukans mange attraksjoner. Lørdag og søndag kan du også ta bussen opp til Norsk Industriarbeidermuseum.

Nytt av året er at det går gratis buss hver lørdag fra/til Tinn Austbygd, som korrepsonderer med Fjellbussen. 
Det er også nytt design på fjellbussen i år. Reklamen med alle sponsorende på, er vekk. Det var så mange sponsorer at det nærmest var umulig å få det til å gi noen reklmaeeffekt enger.
Istedet er bussen blitt profilert slik at den legges mer merke til.

""Linker:
VisitRjukans nettside om fjellbussen 
Fjellbussens facebookside

Busstiden til og fra Austbygde:
Bussen kjører følgende tider til Gaustablikk:
Dølehalle – 09.20
Atrå skole – 09.25
Miland nyvei – 09.35

Retur:
Gaustablikk – 16.30
Dale – 16.50
Miland – 17.00
Atrå 17.10
Dølehalle 17.15

""Shuttle til Gaustabanen
I uke 7 – 9, helger etter uke 9 og påske vil det gå buss fra Vatnedalen til Gaustabanen kl. 10, 11 , 12 og 13.
Avgang kl 10 og 12 korresponderer med Fjellbussen. 
(Kr 50,-.) 

Disse sponsorene gjør Fjellbussen gratis: 
Tinn Kommune, Gaustablikk Høyfjellshotell og Skisenter, Kvitåvatn Fjellstoge, Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustatoppen Lodge, Gaustatoppen Invest, Gaustatoppen Skisenter, Gaustatoppen Booking, Den Lykkelige Sportsmann, Gaustabanen, Tinn Billag, Rjukanbadet, Rjukan Hytteby, Langefonn Caravanpark, Krossobanen, Norsk Industriarbeidermuseum, Markedspartner, Mestercamp, Møbelringen, Carlsen & Fritzøe, You & Me, Gullsmed Sando, Cafe Nye Tider, Kiwi Rjukan, Meny Rjukan, Tinn Energi, Tinn Sparebank, Fjellerud Bygg, A til Å, Brødrene Alseth, TB Bil, Yara Praxair, Rjukan Gjestegård, Ørtings Marked, Bjarne Thorud Farvehandel, Elkjøp, Vestfjordalen Konditori, RA, Radio Rjukan, Huset Pub.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia