fbpx

AssistSport markerer seg på Norway Cup

Radio Rjukan6. august 20163min
assistco_6694

Mårdalen og Næss er tilstede i salgsteltet på Ekebergsletta, der en rekke tinndøler også har vært innom iløpet av uka. 
""– Det er hyggelig å treffe Rjukan-firma godt synlig og profilert under Norway Cup. Assistco fra Rjukan er hovedsponsor på klær og sportstilbehør, og det på en av verdens største fotballturneringer, skriver næringsjef i Rjukan Næringutvikling Tor Helge Flåtå på facebokkgruppa "Rjukan og Tinn inn i framtida etter at han var innom teltet.
– Sigmund Mårdalen og Olav Næss var i strålende humør da jeg snakket med dem på stand søndag formiddag, og da hadde sirkuset såvidt startet, forteller Flåto.

Hummel-flaggene stpr tett på sletta, og det er umulig å gå glipp av sponsoren, og deres kjente hummel-vinkler i svart på hvitt.

På TV2 kan man stadig se profileringen av merkevaren, som har hovedlager og hoveddistribusjon inne i Rjukan Næringspark.

""Også kjendiskampen som er bredt dekket i media erkledt i Hummel-klær. Her ser du to ferske kjendiser fra NRK TV-serien Skam i full hummel-mundur etter at de spilte kamp, her avbildetr i et VG-intervju, der andre sponsorer også får vist seg fram.

Verdens største fotballturnering avsluttes idag med finaler på Ekebergsletta. iløpet av uka har 33.000 spillere vært i aksjon, og flere hundre tusen har besøkt Ekebergsletta iløpet av uka.

Foto fra teltet: Tor Åge Flåto

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia