fbpx

Tinndølan vinner Norske Talenter hvis dere stemmer nok

Radio Rjukan16. mai 20178min
tinndolan_2205

Selv ordføreren oppfiordret i sine 3 (!) 17.-mai taler onsdag på at vi må stemme på Tinndølan på Norske Talenter ikveld.
Fra klokka 20 var det hele igang, med Tinns nye stoltheter som hovedtrekkplaster for oss i Telemark.

Stem ved å sende 2 til tlf.nr. 26400. Du kan stemme flere ganger.

Og Tinndølan har reist ned for å gjøre seg klare.
""Det er tilogmed flere som må finne seg i å ta eksamen på en Oslo.-skole for å klare å få det med seg, for det er nemlig første eksamensdag på videregående skole idag. 

Før de gikk til finalen ble Tinndølan stemplet som en favoritt av dommer Suleman Malik, som selv er danser.

– Det at han kalte oss for favoritt, er faktisk noe av det største som har skjedd, sa Berge etterpå.

Med seg på laget rundt Tinndølan har Torbjørn med seg Unni Boksasp og folkedanser Bjørnar Blaavarp Heimdal fra Nore i Numedal.

– Alt kan skje, for det er direktesending, men det har vært øvd godt.
Tinndølan har ikke tenkt å skuffe de mange som benker seg for å se dem på nasjonal TV, og selv om de nesten har vært i villråde om hva de skulle finne på for å trappe opp, er det med glede vi kan melde at det ser ut som om de har fikset et program som både er spektakulært og folkelig.

– Vi har jobba hardt, fortalte milendingen Knut Boksdap Berge til Radio Rjukan tidligere i uka, kjent som en av de aller mest spretne i gjengen med backflip fra stillestående uten noen form for hjelp.

– Håper jo at det er bra nok til at det kan holde, og da må vi jo be om hjelp, for vi kan ikke vinne dette aleine, sier Knut, som synes det både har vært morro, men også ikke ubetydelig stress å bli med på TV i beste sendetid.
– Men det er jo mest moro, og jeg trur vi har fått til et program som blir veldig bra. Jeg tror i alle fall på det, sier Berge, som forteller at hele gjengen drar til Oslo på tirsdag og hjem igjen på kvelden.
Da er det en prøve på scenen for å se hvordan det fungerer, og slikt som vi ikke egentlig får vite skjer i k""ulissene.
– Og så er det ned igjen til helga. Så det blir ganske stritt, men det har vært veldig givende og lærerikt, sier Berge.

Fredag kveld fra klokka 20 er Tinndølan klare til å fremføre sitt livs fremføring foran øynene på hekle Norge i TV2s svært populære show Norske Talenter.
Og nå er de avhengige av telefonstemmer for å kunne vinne. Og det er målet de har satt seg. det målet når de garantert ikke uten massiv støtte fra alle tinndøler, rjukanfolk, og alle som kjenner noen av dem! 
Knut tror at de fleste i Tinn veit om det og er klare til å stemme, men han er jo opptatt av at de ikke glemmer å følge med på direktesendinga fredag.
– Det er det som er faren, at de glemmer det, frykter Berge.

Men hvis mange nok sitter klare, og ofrer nok kroner på mobilen, så kan det gå veien.
Det hadde jo vært noe, det!

""Her må lokalpatriotismen fram! For er det tinndøler med, så skal de ikke gi seg uten kamp.
Samtidig er det klart at bare én av årets finalister kan vinne, og nå i gjennom det nåløyet er vel sies å være i overkant, men hvorfor ikke? Tinndøler har klart det umulige før – og kan klare det igjen.

– Håper jo at det er bra nok til at det kan holde, og da må vi jo be om hjelp, for vi kan ikke vinne dette aleine, sier Knut, som synes det både har vært moro, men også ikke ubetydelig stress å bli med på TV i beste sendetid.

Tinndølan har skaffet seg mange fans, og ikke minst 2200 følgere på sin facebookside. Og på den sida ligger også noen videoer av øvingene.

Linker:
Tinndølan på facebook
TVs Norske Talenter

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia