fbpx

Søker folk med politi- og militærbakgrunn

Radio Rjukan21. mars 20193min
okkupert_01de

TV-serien Okkupert, som er en serie som foregår i nær framtid, der Norge blir okkupert av Russland etter at en norsk regjering har vedtatt å trappe ned og stoppe oljeproduksjonen, og tar kontroll over norsk territorium og tvinger norske myndigheter til å danse etter okkupasjonsmaktens pipe. Serien har fått stor oppmerksomhet også i utlandet, og spesielt i Russland. Nå er man igang med å produsere sesong tre, og serien tar turen innom Rjukan og Tinn, akkurat som de gjorde i sesong to. 

– Vi kommer til Rjukan og skal spille inn noen scener for TV-serien i neste uke, og vi leter etter mennesker med militærbakgrunn eller politi-bakgrunn som kan delta. Vi lurer på om det er noen her som kanskje kan hjelpe oss å finne disse menneskene lokalt, sier Maria Sand i castingselskapet Face AS, som er hyret inn av filmselskapet Yellowbird. 
– Jeg håper at de so mkan hjelpe, eller som kan tenke seg å bli med tar kontakt med merg direkte, sier Sand.
– Det gjør de ved oå kontakt med på facebbok eller aller helst sende mail på casting@face.no, og merk mailen med "Rjukan", sier Sand.

– Planen er at vi kommer til Rjukan i neste uke, og vi trenger da flere som kan gå inn i slike roller, fortrinnsvis i aldweren fra 20 til ca. 60, og det er en fordel med bakgrunn fra politiet eller militæret, sier Sand, som ikke vet nøyaktig hvilke innspillingstider de snakker om ennå. Hun tar gjerne også de som jobber med slike ting idag.
– De må gjerne være opprative militær- og politifolk om du skjønner, og det er slike roller de skal inn i, sier Sand, som håper på rask respons. Deretter hører de enten fra meg eller Magnus i løpet av kort tid, sier Sand.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia