fbpx

Oceans 8 og en av tidenes beste skrekkfilmer på Rjukan Kino i helga

Radio Rjukan19. juni 20183min
hereditary2_350b

Hereditary har fått kanonkritikker, og kalles det mest skremmende av skrekkfilmer  på 45 år. Fredag er premieren, men filmen er også satt opp seinere i uka.

Når Ellen Graham, familiens overhode, går bort, begynner datterens familie å grave i morens kryptiske og stadig mer skremmende familiehemmeligheter. Jo mer hun oppdager, jo mer synes arven etter henne å være en grufull skjebne familien ikke kan flykte fra. Virkelighet og fantasi smelter sammen i en fryktinngytende historie hvor familien, og alt de kjenner, sakte rives fra hverandre.

Manusforfatter og regissør Ari Asters filmdebut slipper løs et marerittaktig syn på en families sammenbrudd. Aster forvandler en familietragedie til noe ondskapsfullt og dypt urovekkende, og gir horrorfilmen en ny dimensjon.

Trailer – saken forsetter nedenunder:

Søndag får Ocean's 8 Rjukan-premiere.
Filmweb skriver:
""Vinden har snudd og det er en helt ny "Ocean's", når en gruppe kvinner går sammen for å planlegge og utføre det ultimate kuppet i New York.

Fem år, åtte måneder og tolv dager.. det er hvor lenge Debbie Ocean (Sandra Bullock) har brukt på å planlegge det største ranet i hennes liv. 
Hun vet akkurat hva som må til – en gruppe med de beste av de beste innen deres område. Debbie og hennes partner-in-crime Lou Miller (Cate Blanchett), går sammen for å rekruttere en gjeng med spesialister: gullsmeden Amita (Mindy Kaling); gate naskeren Constance (Awkwafina); familiekvinnen Tammy (Sarah Paulson); hackeren Nine Ball (Rihanna); og motedesigneren Rose (Helena Bonham Carter). 
Målet er diamanter til 150 millioner dollar, som kommer til å henge rundt halsen på den verdensberømte skuespillerinnen Daphne Kluger (Anne Hathaway), som vil være midtpunktet på årets arrangement, the Met Gala.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia