fbpx

Linda Gail Lewis storgleder seg til å komme til Rjukan fredag

Radio Rjukan19. juni 20184min
lindagail_1f67

Linda Gail Lewis er på telefon fra Sverige, der hun har hatt noen gigs før hun kommer til Park Hotell Rjukan, der hun gleder seg til å spille et hei dundrende rock'n'roll-show fredag.
Hun er godt kjent i Norge og Telemark, ikke minst pga Stephen Ackles, som hun har samarbeidet med gjennom hele 31 år. Men på Rjukan har hun ikke vært!

– Jeg har aldri vært på Rjukan, og nå er jeg veldig glad for å få muligheten til å komme. Takk for det!
– It's so great! I can't wait to get there, sier Linda på telefon. Hun veit at Rjukan er en verdensarvby og litt og tungtvannet, men nå gleder hun seg til å møte publikum. Fot hun elsker Norge og nordmenn, og lover et rocka show til tross for at hun nå har passert 70.

– I just keep rocking on. I just love to play live, sier Linda, og reklamerer for sin nye single Wild wild wild fra albumet med samme navn, laget sammen med Robbie Fulks som kommer 10. august. 23 album fra før til tross, hun blir aldri lei hverken å lage plater eller å spille live.

Hør låta her – saken fortsetter under videoen.

Hun lover å spille den og flere andre nye låter, men ellers kan det bli rein ønskekonsert.
– Jeg vil nok spille Great balls of fire og A whole lot of shakin' going. Og jeg elsker å fortelle med historiene om Chuck Berry, Elvis og broren min, sier Linda.
– Men vi er opptatt av publikum, og det publikum vil ha mer av gir vi dem!

Linda kommer fra Sverige, etter at hun har vært i Spania, og så til Rjukan, før turen etter to konserter i Norge går tilbake til Sverige.
– Jeg har med et veldig bra band, forteller Linda, og nevner Billy Bremner på gitar, kjent fra Rockpile i slutten av 70-åra og tidlig på 80-tallet. Trommis er Robbie Johnson og på bass er Micke Finel, sjefen i fra The Refeshments.

– De er mine venner, og de er helt fantastiske, sier Linda, som forelsket seg i musikk mens hun så broren traktere pianoet, og forelsket seg i musikken til Little Richard, Fats Domnino, Elvis og også country.
Bare 14 år gammel begynte hun å turnere med broren. Siden er det blitt 23 album.

– All må komme ut å rocke med oss på fredag. Det blir veldig moro. I want anyone to show up!
– Nordmenn er verdens hyggeligste folk, og Norge er fantastisk flott – men aller mest på grunn av menneskene, sier Linda.
Folk fra andre land blir nok sinte, men i Norge føler jeg meg hjemme!

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia