fbpx

Ny Guy Ritchie-film på kino

Radio Rjukan8. januar 20232min
operation-fortune-release-pulled-1280x720

Nye «Operation Fortune: Ruse de guerre» følger opp de store suksessene «Wrath of Man» og «The Gentlemen» med premiere rett på nyåret. Og igjen er det Guy Ritchies favoritt Jason Statham som er hovedrolleinnhaver. Statham er jo mannen å gå til i England når man skal lage action-komedie, og ingen gjør dette bedre enn Ritchie (Lock, Stock & Two Smoking Barrels, Snatch, RocknRolla, Revolver…)
Og hvis noen måtte være i tvil viste Statham med de to siste at både han og Ritchie er tilbake i storform. Og nok en gang har han dratt med tidligere førsteelsker i engelsk film Hugh Grant. Nå ikke bare i en birolle, men som antagonisten, i form av en våpenhandlerskurk.

Bare casten viser at «Operation Fortune» må bli gøy. Her er også Aubrey Plaza og Josh Hartnett med.

Superspion Orson Fortune (Jason Statham) må spore opp og stoppe salget av en dødelig ny våpenteknologi som milliardær og våpenhandler Greg Simmonds (Hugh Grant) står bak.

Fortune inngår motstrebende samarbeid med noen av verdens beste hemmelige agenter (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), og mannskapet hans rekrutterer Hollywoods største filmstjerne, Danny Francesco (Josh Hartnett), til å hjelpe dem på deres verdensomspennende hemmelige oppdrag for å redde verden.

Filmen er foreløpig satt opp med tre forestillinger på Rjukan kino.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia