fbpx

Klart for Tinnsjøtreffet 2015 fredag

Radio Rjukan28. mai 20156min
tinnsjo-dansbandfest_a28a

Fredagen er satt i country musikkens tegn. Både Kolbus og Holidays spiller fengende og god country musikk.
– Denne gangen har vi fått orkestrene Kolbus og Holidays på fredag, opplyser Bjørn Skaret ved Tinnsjø KRo & Camping på sine nettsider.
– På lørdag spiller AristoCats og Connect.

– På lørdag blir det litt mer dansband musikk, men også AristoCats og Connect spiller variert musikk så det blir vel stemningen i teltet som vil bestemme musikken. Vi tror det her blir musikk for alle og en vær, sier Skarfet, som håper på stort oppmøter også av lokale danseglade.

Dansbandtreffet er blitt en tradisjon, og utover på fredagen kommer veterankjøretøyer fra alle kanter og lander på Mæl der det blir svingom og morro til langt på natt over to dager.

En ivrig dugnadsgjeng ønsker velkommen til det andre Tinnsjø Dansbandtreff på Mæl fredag og lørdag. Arrangørene håper på rekordbesøk, og innrykket er allerede igang et døgn før det blir musikk.

Tinnsjø Dansbandtreff startet i 2006, da over 700 møtte fram. I år håper arrangørene på flere enn den gangen.
Det har vært god oppslutning om det årlige arrangementet, men man har opplevd liten publikumsutvikling de siste årene, for ambisjone ner å vokse seg større. Årets Tinnsjøtreff blir forhåpentligvis den største i sitt slag hittil i Tinn.

Det er også veterankjøretøy treff i forbindelse med Tinnsjøtreffet, som det har vært de siste årene. Endel av de besøkende besitter veterankjøretøy, både nyttekjøretøy og veteranbiler. Det medfører at det også blir en kjøretur oppom Rjukan sentrum i løpet av lørdag. Avreise blir på formiddag, og så er man på Rjukan på tidlig ettermiddagstid.
De siste årene har man valgt å stoppe på jernbaneplassen.

– Håper at så mange som mulig har lyst og tid til å ta turen til Mæl kro og camping ved Rjukan for å være med på dette her, sier Håvard Myran.

For de som ønsker å komme på Tinnsjøtreffet,er de mulig å komme på fredags ettermidag eller fredagskveld eller dere kan også komme på Lørdags morgen, da vi har tengt å ta en kjøretur til Rjukan og Austbygde ,turen starter kl 1200 fra Mæl kro og camping,da kjører vi sammlet til til Rjukan og vi snur dær og kjører til Austbygde.

Etter at vi har vært i Tinn Ausbygd kjører vi tilbake til mæl kro og camping for å stille ut kjøretøyene våre for publikum.Og da blir de grilling og hygelig samvær og dans for de som måtte ønske de .Husk å ta med grill mat selv, vi holder griller.

FAKTA:
Tinnsjøtreffet 2015
Priser:
Inngang fredag Kr. 300.- lørdag Kr. 300.-
Gjennomgang Kr. 500.-
Viken pass 2 pers. bil/ vogn m/ strøm Kr. 1500.-
Parkering for utstillere pr. døgn. Kr. 100.-

Besøk oss gjerne på www.tinsjotreffet.no

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia