fbpx

Høstmesse på Gaustablikk lørdag

Radio Rjukan5. oktober 20165min
hoestmesse-gaustablikk2014-visitrjukan_a947

Lørdag 8. oktober blir det ny Høstmesse med presentasjon av lokalt næringsliv. Det er blitt en tradisjon i Tinn, der hyttefolk og lokalt næringsliv setter hverandre i fokus er populært fra begge sider. 

Nok en gang er lokalt næringsliv invitert til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppen-området og andre steder i kommunen. 

 – Høstmessens formål er å gi lokalt næringsliv mulighet til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppenområdet og andre steder i kommunen, sier Renée Fjellerud fra VisitRjukan. 

– Tilbakemeldingene fra tidligere utstillere er meget positive. Dette er en mulighet til å vise hva vi kan tilby i nærområdet. Derfor inviteres store og små aktører i forkant til å delta med en stand, sier Fjellerud.

– Dette er en gylden mulighet for både fastboende og hyttefolket til å bli bedre kjent med tilbydere av lokale varer og tjenester. – I år har vi disse utstillerne: Hårgalleriet, Monter Rjukan, Aktiv Eiendom, Wenches Hudpleie, Gullsmed Sando, Møbelringen, Carlsen & Fritzøe, Han & Henne, Haugen Treindustri, Gaustatoppen Laft, Gaustatoppen Booking, Håvardsruds Seterliv, You & Me, Ørnes Sameie, NATURinFORM forteller Fjellerud, som håper det blir folksomt på messa lørdag.

Butikkene og bedriftene holder stands som er på cirka 10 kvadratmeter, og skisenteret holder kaffebaren åpen. Det er også satset mer på matservering enn det har vært tidligere.

– Footprint Guiding har aktiviteter for barna. Her kan man prøve skiskyting. Irene har også sine boder utenfor hvor man kan gjøre en god handel. 
– Kl. 12 – 13 blir det et dialog møte på Sport'n. Her kan hytteeiere, næringsdrivende i området og Tinn Kommune møtes.
Man har spredd nyhetsbrev, noe som blant annet distribueres via hytteforeningenes mailinglister og oppslag i Gaustablikkomrtådet,  RA's hytteavis og de ulike aktørenes nettsider, slik at man også når potensielle hyttekjøpere. Facebook brukes også flittig. 
– Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Fjellrud, som likevel inviterer både hyttefolk og fastboende til å komme. Og selvsagt håper vi at også at alle sprer det blant sine kontakter, sier Fjellerud.
Foto: VisitRjukan

Linker:
Om messa på visitRjukan
Messas facebookarrangement

Program:
Kl 11-15     Hyttemesse
Praktisk informasjon:
Standene må bemannes kl 11-15. 
En stand vil være på ca 10 kvm med 1 bord og 1 langbenk, strøm og evt. internettilgang. Skisse over lokalet og flere detaljer vil bli informert om etter hvert.

Foto: VisitRjukan

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia