fbpx

Gratis 100-års kakefest med Madcon og Bare Egil på RjukanRock lørdag

Radio Rjukan25. mai 20174min
tinn-energi100-fotoi-bjorg-johansen_5934

""Det blir stor stemning og høy spenning når Tinn Energi byr på 100-årsfest for alle i Tveitoparken, i samarbeid med Rjukan Rockfestrival på f.k. lørdag.

– Absolutt alle er velkomne til å feire med oss, enten du er tinndøl eller ikke, sier daglig leder Andres Sætre. Som inviterer store og små til gratis-fest på Rjukan Rockfestivals familiedag i parken fra klokka 11.30.

Tinn Energi stiller med kjempebløtkake, kaffe og boller og brus ved inngangen, og artistene står i kø for å gå på scenen i tida fra klokka 11.30 til 15.

Ikke ukjent for rjukanfolk opg tinndøler, Egil Hegerberg, i front for Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow kommer med familieshow, og det er også klart at Tinndølan vil også opptre.
– Vi synes det er en stor ære å få presentere finalistene i Norske Talenter, sier personalkonsulent i Tinn Energi, Terese ""Lurås til RA i sakens anledning.
Hele Songe skal binde det hele sammen

Det hele kulminerer med Madcon-konsert. Duoen som gjorde knallsukess i Tveitoparken sist de var her.
– Mette Alvefoss fra Alvedans ballettskole har vært rundt til lag og foreninger og lært barn og unge å danse «Glow».

De skal framføre på scenen mens Madcon spiller. Hvis alle stiller med sine lagdrakter, får de vist at Tinn Energi som sponsor – vi skaper jo energi også gjennom å støtte frivilligheten i kommunen, sier Lurås.
– Vi ønsker at hele parken skal danse glødedans – så det vises skikkelig at Tinn Energi er 100 år. Dette blir den store happeningen på lørdagen, sier Terese Lurås.

Tinn  Energi er et heleid kommunalt AS med 40 ansatte og en hjørnesteinsbedrift i Tinn. 100 år med elforsyning til innbyggere og næringsliv i kommunen, forvaltning av konsesjonskraft og utbygging av fibernett, gir god grunn til feiring.

Andres Sætre og Helge Songe skal si noe om 100-åringen. Songe har skrevet jubileumsboka «Lys og varme gjennom 100 år», så det blir et glimt av Tinn Energis historie og litt om dagens jubilant.
Tinn Energi har allerede markert bursdagen med en konsert med Agitato på Eldres hus, og på Rjukan Rockfestival blir det fest for hele familien.

– Vi gleder oss veldig til feire sammen med innbyggerne og strømkundene våre. Så hjertelig velkommen, inviterer Terese Lurås til RA.

Foto: Bjørg Johansen/RA

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia