fbpx

Forbereder stor loppemarkedshelg

Radio Rjukan10. august 20154min
loppemarked-2_d368

Årets loppemarked er det andre i rekken etter suksessen ifjor. Da bestete Lions Club Rjukan seg for å sjekk eom det var marked for loppemarked på Rjukan i disse tider da sosiale medier har begybnt å dominere selv på privatsalgsmarkedet.
Konklusjonen var ja. Det er et marked. Men er det marked for loppemarked hvert år, eller bør man vente? Det ble neste spørsmål.
""– Eneste måten å finne ut det på var å trå til igjen iår, sier John Ausland, som eier Ballonmghalklen sammen med Magne Langeland. Når vinterlagrede campingvogner, biler og båter er ute av hallen, så åpner det for bruk om sommeren. Derav kom John Auslands idé. Og fjorårets suksess borget for gjentagelsen.

– Det er kommet inn enda mer i år, så markedet er der. Om dette nå blir starten på en årlig tradisjon er ikke avgjort. det som avgjør det er inntektene i år, og om Lions klarer å påta seg jobben hvert år.
Inntektene går til gode formål i Tinn.

– Vi liker å si at det er mange gode formål vi treffer med loppemarkedet. For det første sørger vi for gjenbruk av mye bra saker ""som ikke blir kasta, vi bidrar til å hjelpe eldre som skal flytte i mindre leiligheter, vi tjener god epenger som går ut til lokalsamfunnet, i tillegg til at det er populært blant folk, og morro å arrangere, sier Ausland.

Mandag til torsdag denne uke (10.-14. august) blir det mottak hver kveld fra klokka 18 til 20, mens sakene som er kommet inn sorteres, og så er det klart for selve loppemarkedet lørdag og søndag fra klokka 210 til 17. 
Begge dager er det auksjon fra klokka 12. Lørdag alt mulig rart som aukskoneres, mens søndag kl. 12 er det kunstauksjon, med mye bilder av Hjørdis Rising som går til inntekt for Rjukan sykehus Venner. 

Linker:
Loppemarkedets side på facebook

""

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia