fbpx

Familieteater på Verdensteateret tirsdag

Radio Rjukan28. mars 20223min
Teater ibsen prøver 25 feb 22-108-min

«Reven, grisungen og konglesugeren» vises på Verdenseateret Rjukan kino tirsdag kveld.

– Dette er fryktelig gøy, og noe vi håper blir enb suksess, sier markedssjef Kristian Hauge om familieforestillingen.

Bøkene om «reven, grisungen og konglesugeren»  er skrevet av Bjørn F. Rørvik og har blitt omgjort til musikal som nå kommer til Rjukan tirsdag.
– Det er egentlig bøkene hans som har blitt levende figurer. All galskapen som tidligere bare er sett i tegninger, kommer nå til liv. Med to år med pandemi og nå en litt ustabil verdenssituasjon, så føles det veldig bra å kunne komme med en forestilling som bare er hyggelig galskap fra start til slutt, sier Hauge om forestillingen som kan være starten på en ny tradisjon om en slik familieforestilling i året.

Linnea Alvefoss fra Rjukan er med på forestillingen.
– Linnea ble veldig rammet av korona. Det er jo teater som er hennes greie og Marispelet har hun vært med i. Hun var veldig glad for være med der, men når hun fikk denne rollen så bare blomstret hun, og det var veldig gøy, forteller moren Mette Alvefoss.

– Det er jo sånn at vi alltids har følere ute for å se hva som rører seg i teaterverdenen. Regissøren kjenner også Bjørn Rørvik, som har skrevet disse bøkene. Bøkene hans har jo blitt dramatisert før, men det har vært i en helt annen, mye mindre skala. Dette her er like påkostet og svært som om man skulle satt opp hvilken som helst annen voksenproduksjon, sier Hauge.

– Dette er den første produksjonen til vår nye teatersjef Bo Anders Sundstedt, og han har et brennende hjerte for barn- og familieforestillinger. Vi prøver å bygge dette her til å bli en virkelig seriøs greie, at Teater Ibsen er et teater som virkelig satser og brenner for barn og unge, forteller Hauge.

Arrangementsfakta:
Teater Ibsen: «Reven, grisungen og konglesugeren»
Tirsdag 29. mars kl. 19
Billetter på Rjukankino.no

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia