fbpx

Billettsalget igang til Rjukan Matfestival

Radio Rjukan28. mars 20225min
matfestival+2021+(4)_2 (1)

Rjukan Matfestival utvider fra fire til syv dager allerede i sin andre utgave. Det er uka fra 11.- 17 juli som er datoene for den andre utgaven av festivalen som inntar Rjukan torg midt i juli. Festivalen var fjorårets nykomling blant festivaler i Tinn, og imponerte ikke bare med å starte under en koronapandemi, men også med å være suksess fra første stund. En suksess som gjør at konseptet er videreutviklet i 2022.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass veldig gode artister som skal være med å lage stemning under festivalen, sier Rune Stang som storgleder seg til en ny festival.

Det er Unni Wilhelmsen band som er satt på jobben med å underholde på vinkvelden i 2022, og lørdag kommer et solid 12-mannslag på scenene i Bruce Springsteen-cover bandet T Street Band, som arrangøren har ønsket seg til festivalen siden ifjor.

– Vi prøver nå å være enda bedre på å skape noe for folk i alle aldre. Det er viktig for oss å kunne få til noe mer for kidsa. Både ungdommen og de aller minste. Derfor drar vi i gang festivalen i samarbeid med Klubben, Vivian Mathisen & co på mandag, der ungdommen skal få testet kokkekunnskapene sine før det blir dans i Beach Club, sier Stang.

T Street band spiller de gode låtene du husker fra norgesvenn Bruce Springsteen & The E Street Band.
I tillegg har man fått lokale helter i Iris Coffee Band og Heroes of Telemark til å bidra hver sin kveld, i tillegg til at DJ jaime skal dra showet i Beach Club på fredag.

Gutta bak festivalen har ikke ligget på latsida etter fjorårets festival, og har mye nytt på gang. Det er ikke bare «Beach Club», men også «Barneparken» og «Hagen» som blir en del av det utvidede konseptet.

– Beach Club er en utvidelse av konseptet med å skape skikkelig sommerstemning under festivalen, opplyser Rune Stang. -Vi har fått med en av Norges beste saxofonister, Ingrid Sæbø. Hun skal spille sammen med Dj KJ som er en av Norges yngste kvinnelige Dj og produsenter. Det blir veldig moro å se de sammen i Beach Club på lørdagen, der de skal spille kjente sommerlåter sammen. Da håper vi folket er klare til å ta på seg Hawaii-skjorta og bli med på festen, sier Stang.

I årets festival er det også lagt inn konseptet “Barneparken” på gresset, med dans og moro de fleste dagene.
– Det blir lek og moro med ulike aktiviteter fra onsdag til fredag for de aller minste, og selvfølgelig Barnas dag på lørdag.

Alt dette foregår mens det er matservering i fremre del av Rjukan torg denne uka.
Mandagskvelden blir det ungdomsklubb i beach Club-konseptet.

Nytt i år er at det også blir gårdsmarked alle dager under festivalen altså hele uka. planen er å utvide mattilbudet i gårdmarkedet, som noen klaget over ble litt borte under fjorårets festival.

– Vi feilberegnet litt med tanke på hvilke innganger folk brukte til festivalen i fjor, men nå vet vi at den store strømmen av folk kommer fra Sam Eydes gate og ikke fra de ulike parkeringsplassene ved Saaheim og bak torget. I år blir det et stort og fint marked i Hagen der gårdsmarked og varmmat danner hele fremsiden mot Sam Eyde, sier Stang.

Billetter kjøper du her

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia