fbpx

Elvelangs med kulturtilbud lørdag – slipper regnet

Radio Rjukan29. september 20173min
elvelangsmaan_d28b

Det var nemlig meldt regn, men må mirakuløst vis har regnet blitt borte iløpet av natt til lørdag.
Det er ser ut til å blir en fin Elvelangs lørdag kveld fra klokka 20.
Idéen bygger på tilsvarende idé med samme navn langs Akerselva i Oslo.

Elvelangs er en vandring langs elva Månå, på Månatien, fra Hyttebyen til Syretårnet.
– En kulturdugnad hvor hele familien kan få en flott tur langs en elv opplyst av fakler og annet lys. Det vises ulike kulturuttrykk som, musikk, dans og kunst i mange forskjellige former, opplyser 

– Vi ønsker sette igang et arrangement som viser frem det rike kulturlivet i Tinn. Vårt motto for i år er å spre glede, enten du er utøvende kunstner, lærer, pedagog eller trener. Eller om dere er en organisasjon, vil vi invitere dere til å spre litt lys og glede. Disse får muligheten til å vise frem det de holder på med.
Arrangementet er en dugnad slik at alle stiller opp gratis og det vil være mulig å selge ting dere har laget selv eller som har relevans til det dere formidler.

– Vi vil ha en vandrerute som går fra Hyttebyen, langs Måna opp mot syretårnet. Hele veien vil bli lyst opp av fakler. Vi regner med at hele arrangementet tar ca 3 – 3,5 timer. Vi har fått med oss flere aktører, har Mette alvefoss og Astri Klonteig opplyst til Radio Rjukan ved flere anledninger i september.

Linker:
Facebookeventet til Elvelangs

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia