fbpx

Cars&Coffee Rjukan siste torsdag i måneden

Radio Rjukan29. juni 20164min
cartsandcvoffe_e967

Etter et initierende møte i mai vedtok de fremmøter å jobbe fram et stiftelsesmøte i september. Klubbens navn blir Rjukan og Tinn Motorhistoriske Klubb (RTMK), bestemte de 20-talls fremmøtte på Vestfjorddalen Konditori i mai.

Torsdag 30. juni blir det den planlagte klubbens første arrangement under eget navn, RTMK, og klubben har tatt sjansen på å si at alle skal møte på torget.
– Vi har fått "go" for det av kommunsalsjef Finn- Arild Bystrøm, selv om det er endel engstelse for at litt oljedrøpping kan skape panikk og frustrasjon. Men vi tar sjansen, og prøver å ta forholdsregler, sier John Ausland i interrimstyret. 
Selv møter han med sin stilige femtitalls Rolls Royce, som er lekker, men som ikke lekker.
Etter en times tid med bilspotting og motorprat på torget, blir det kjøretur til Tinnsjø Kro for det det dreier seg om etter bil, nemlig en kaffekopp!

Været er usikkert torsdag, men er meldt å bli bra på kvelden, så de velger å gjennomføre arrangementet.

RTMK bygger på initiativet til et selvoppnevnt inteerrimstyre i den facebookbaserte uformelle klubben Tinn Veteran- og Sportbilklubb, som siden 25. januar 2011 har eksistert på facebook. Der har 7 administratorer og 86 medlemmer diskutert en motorhistorisk klubb som omfatter alt av motortekniske kjøretøy som har historisk interesse, og også for de som er teknisk interesserte, og sportbilinteresserte. Interrimstyrets tre personer John Ausland, Roger Fjellsatad og Ole Jon Tveito fikk fornyet tillit av møtet på Vestfjorddalen Konditori til å gjennomføre en formell stiftelse gjennom et møte i september.

– alt av lastebiler og motorsykler er opgså velkomne, og moderne sportsbiler. Kort sagt det som er vedrt å se på. Vi mener at en Verdensarvkommune med rtespekt for seg selv må ha en motorhistorisk klubb, og det er over 200 veteran- og sportsbiler i Tinn, så det bør være et grunnlag, sier Ausland.

Før det blir det Cars & Coffee Rjukan den siste torsdagen i hver måned i sommer. Dvs. 30. juni, 28. juli, 25. august og 29. september, som også blir stiftelsesdagen for Rjukan og Tinn Motorhistoriske Klubb.
I tillegg var tinnsjøtreffet og Bilens Dag med Veteran- og Sportsbiltreff i Storgata lørdag 27. august de aller viktigste arrangementene i sommer.

Linker:

Facebookgruppa Tinn Veteran- og Sportsbilklubb (Åpen for alle!) 
Bilens Dag på Rjukan 27. august 2016

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia