fbpx

Canal Digital vil beholde Rjukan

Radio Rjukan28. juni 20164min
fiberbredband_e868

– Det er beklagelig hvis noen har opplevd dørselgeren som pågående. Vi ønsker at selgerne skal ha en god tone med folk og lytte til deres behov, sier pressekontakt i Canal Digital Magnus Line i en kommentar i forbindelse med at Radio Rjukan har skrevet om at det er to selgerteam ute i byens gater for å selge fiber-tilknytning.

– Vi har forståelse for at det oppleves litt ubehagelig å få en selger på døra, men det er viktig å huske på at konkurranse er noe som til sist kommer kundene til gode. Vi har et glimrende forhold til kundene på Rjukan, og de ønsker Canal Digital Kabel naturlig nok å beholde. Derfor er vi også nå tilstede på Rjukan for å minne om vårt meget godt TV- og bredbåndstilbud, sier Line til Radio Rjukan.

Lyttere av Radio Rjukan har også bekreftet at det er mange hyggelige selgere ute i gatene, både fra Tinn Energi og Canal Digital.
– Jeg må få lov å si at jeg har opplevd begge som svært hyggelige, og flinke til å informere, og kjenner meg ikke igjen i den kritikken som en kunde har uttalt til Radio Rjukan, sier en kunde som to dager på rad fikk fiber-selger på døra.
– Det ble et vanskelig valg, men fiber skal ja ha, sier fiberkunden til Radio Rjukan.
 
Canal Digital har også snekret et fristende tilbud, særlig til de som ikke er kunder fra før.
– Sammen med fiber, får kundene også den smarte TV-plattformen T-We, som er Telenors/Canal Digital Kabels underholdningsunivers. Det gir tilgang til et mangfoldig innhold av film og TV-serier. Dessuten kan du se TV når du vil ved å starte programmer forfra, finne igjen programmer i arkivene og se TV på nettbrett. Dette er forhold som gjør at vi mener å ha det beste tilbudet for Rjukans befolkning, forteller Line.
 
– Vi er enige om at det er kamp om kundene, men det skal altså kundene være glad for. Det gjør at vi strekker oss enda litt lenger for å levere et solid bredbånds- og tv-tilbud.   
Tilbudet kundene våre nå får er en sommerkampanje som gir 6 mnd gratis TV pakke, T-We boks til 990 kroner og gratis installasjon av fibernett. En annen fordel med Canal Digial er at Rjukans befolkning kan benytte opplegg til ekstrakontakter som de allerede har i dag, i tillegg til dekodere som de allerede har kjøpt selv. Dette vil si at det ikke vil påløpe noen som helst kostnader dersom de velger Canal Digital, sier Line.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia